Tragedie pe autostrada in Timis! Accident rutier cu trei morti si un ranit provocat de un sofer beat

Unul dintre cele mai tragice accidente localizate, in ultimii ani, pe autostrada vestul, s-a produs, in aceasta dimineata, in jurul orei 04,35, la kilometrul 447, sensul de mers Traian Vuia – Timisoara.


Un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice a intrat pe contrasens si a lovit aproape frontal un autoturism in care se aflau cinci persoane. In urma impactului deosebit, doi adulti si un copil au decedat.  

„In aceasta dimineata, in jurul orei 5.00, a avut loc un grav accident rutier pe Autostrada Timisoara – Lugoj, la km 477. Un barbat, de 43 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism, a patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune frontala cu un autoturism in care se aflau trei adulti si doi copii. Din nefericire, in urma accidentului, doua persoane de aproximativ 60 de ani au decedat, iar doi minori de 5 si 6 ani au fost raniti si transportati la spital. In jurul orei 10, a decedat minorul de 5 ani”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

La cinci ore de la accident a fost prins si soferul vinovat, un barbat in varsata de 43 de ani, care a mers pe contrasens pe autostrada aproape 13 kilometri. „Soferul care a parasit locul accidentului a fost depistat de catre politistii orasului Faget in localitatea Susani, in camp, la 200 de metri de calea ferata, deplasanduse dinspre Criciova spre Manastiur. In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur in aerul expirat”. (V.E.)

Leave a Reply