BREAKING NEWS! Cosmin Titis, 30 de ani, din Lupeni, a fost retinut de politisti, dupa ce a injunghiat mortal o tanara in varsta de 20 de ani, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitate din Timisoara    Un tanar a dezumflat rotile a doua autospeciale de politie aflate in fata Sectiei 3 Timisoara, reusind sa dispara inainte de a fi prins    Organizatorii festivalului Eufonia au organizat in Penitenciarul Timisoara un recital de muzica clasica, unde muziciani din cinci tari au cantat la vioara, pian, oboi, flaut si violoncel    13 persoane din Giurgiu - politisti si instructori auto - sunt audiate, vineri, la DNA, fiind suspectate ca au primit mita pentru eliberarea permiselor de conducere auto     Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun, vineri, oficial, candidatura pentru Cotroceni, fiind asteptati la BEC, după ce ieri s-au inscris in cursa Viorica Dancila si Theodor Paleologu    Trenul Regio care circula pe relatia Vatra Dornei- Bistrita a accidentat, vineri dimineata, 13 vaci care au patruns pe gabaritul caii ferate intre statiile Caila si Sintereag

Cum raspunde un avocat din Baroul Timis la intrebarea SF privind momentul in care robotii vor navali pe terenurile de fotbal. “Cat va trece pana cand Messi omul va fi inlocuit cu Messi robotul?”

Avocatul timisorean Paul Ciucur este protagonistul unui interviu omagial aparut intr-o publicatie cu caracter juridic, in care proaspatul membru al Consiliului Baroului Timis este chestionat pe teme arzatoare apartinad dreptului sportului, dar si pe subiecte ce privesc activitatea din cadrul forului de conducere al avocaturii timisene.

Din avalansa de intrebari ditirambice, una a atras atentia in mod deosebit, in conditiile in care se refera la momentul in care, intr-un viitor oarecare, robotii ar putea navali pe terenurile de fotbal adevarate.

“Cat va trece pana cand Messi omul va fi inlocuit cu Messi robotul pe terenul de fotbal adevarat?”, este intrebarea SF care o macina pe reporterita Alina Matei.

Ei, bine, Paul Ciucur nu a ramas pasiv la aceasta provocare – ce te duce cu gandul, hat, departe, spre dreptul robotilor talentati de a juca fotbal si pe arenele adevarate, nu doar pe simulatoare -, nu a raspuns cu celebra replica “Alta intrebare!”, ci a atras atentia investitorilor in inteligenta artificiala sa lase sportul in pace, pentru a ramane apanajul omului biologic.

“Sper sa nu se intample niciodata, desi informatizarea castiga teren tot mai mult. Pentru mine, acest scenariu ar fi unul apocaliptic pentru umanitate si sper ca artele, sportul si socializarea sa ramana apanajul omului creat de Dumnezeu si de evolutia naturala”.

In rest, un interviu de promovare excelent, bine punctat, in care, printre altele, Paul Ciucur aminteste si de corul avocatilor, proiect inspirat si de mama sa “Teodora Ciucur – soprana cu una din cele mai frumoase voci pe care le-am auzit vreodata”, dar transmite si un mesaj colegilor sai din Baroul Timis.

“Apreciez mult modul in care a evoluat activitatea Consiliului in ultimii ani si trag nadejde ca vom creste impreuna in viitor. Daca ne referim la corpul profesional in ansamblu, m-as bucura sa ne respectam mai mult reciproc, iar la randul nostru sa fim mai respectati de catre ceilalti actori ai justitiei si sa conferim o mai mare incredere justitiabililor”. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: