DESCINDERI. Traficanti de tigari din Timis si Arad saltati de mascati, dupa descoperirea unor depozite clandestine in judetul Suceava

Perchezitii de amploare declansate, in aceasta dimineata, de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, la traficantii de tigari care aprovizioneaza piata neagra din vestul tarii.


Practic, asistam la prima operatiune de anvergura coordonata de comisarul sef Petru Rumega, de cand a fost mutat la comanda SICE, in conditiile in care, inainte a condus, timp de mai multi ani, Serviciul Politiei Rutiere.

Conform unei surse judiciare, ar fi vorba despre “traficanti care fac parte dintr-un grup infractional organizat, constituit in scopul comiterii infractiunilor de contrabanda, precum si al colectarii, detinerii, transportului, preluarii, depozitarii, predarii, desfacerii si vanzarii bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda”.

Politistii au descins la domiciliile a 15 persoane din Timis, Arad si Suceava, ultimul fiind judetul unde se afla depozitele clandestine cu tigari aduse peste granita, din Ucraina.

In Timis, perchezitiile vizeaza locatii din Timisoara, Lugoj si Recas. Operatiunea este in plina desfasurare, urmand sa revenim cu rezultatele acestei desfasurari de forte. (G.I.)

Leave a Reply