BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

DESCINDERI. Traficanti de tigari din Timis si Arad saltati de mascati, dupa descoperirea unor depozite clandestine in judetul Suceava

Perchezitii de amploare declansate, in aceasta dimineata, de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, la traficantii de tigari care aprovizioneaza piata neagra din vestul tarii.

Practic, asistam la prima operatiune de anvergura coordonata de comisarul sef Petru Rumega, de cand a fost mutat la comanda SICE, in conditiile in care, inainte a condus, timp de mai multi ani, Serviciul Politiei Rutiere.

Conform unei surse judiciare, ar fi vorba despre “traficanti care fac parte dintr-un grup infractional organizat, constituit in scopul comiterii infractiunilor de contrabanda, precum si al colectarii, detinerii, transportului, preluarii, depozitarii, predarii, desfacerii si vanzarii bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda”.

Politistii au descins la domiciliile a 15 persoane din Timis, Arad si Suceava, ultimul fiind judetul unde se afla depozitele clandestine cu tigari aduse peste granita, din Ucraina.

In Timis, perchezitiile vizeaza locatii din Timisoara, Lugoj si Recas. Operatiunea este in plina desfasurare, urmand sa revenim cu rezultatele acestei desfasurari de forte. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: