BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, misiuni de paza si protectie la cateva rugi banatene si alte manifestari publice din vestul tarii

Efective de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara sunt angrenate in misiuni specifice la manifestari publice care au loc in acest sfarsit de saptamana.

Jandarmii asigura ordinea si siguranta participantilor la manifestarile cultural-artistice care se desfasoara in localitatile: Petroman, Darova, Jdioara, Dragsina si Iohanisfeld, unde este organizata ruga banateana de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Este asigurata, de asemenea, ordinea si siguranta participantilor la evenimentul „Arad Open Air Festival 2019” care are loc in zona Aeroportului International Arad.

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara coopereaza cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin pentru asigurarea masurilor de ordine publica pe timpul desfasurarii manifestarilor „Zilele Resitei”.

„Pentru a preveni producerea de evenimente ce pot duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda cetatenilor sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale. Atunci cand sunt martori ai unor fapte antisociale, cetatenii pot sesiza acest lucru fortelor de ordine aflate in teren sau pot apela numarul unic pentru apeluri de urgenta 112”, ne-a transmis lt.col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice a Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: