BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, misiuni de paza si protectie la cateva rugi banatene si alte manifestari publice din vestul tarii

Efective de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara sunt angrenate in misiuni specifice la manifestari publice care au loc in acest sfarsit de saptamana.

Jandarmii asigura ordinea si siguranta participantilor la manifestarile cultural-artistice care se desfasoara in localitatile: Petroman, Darova, Jdioara, Dragsina si Iohanisfeld, unde este organizata ruga banateana de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Este asigurata, de asemenea, ordinea si siguranta participantilor la evenimentul „Arad Open Air Festival 2019” care are loc in zona Aeroportului International Arad.

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara coopereaza cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin pentru asigurarea masurilor de ordine publica pe timpul desfasurarii manifestarilor „Zilele Resitei”.

„Pentru a preveni producerea de evenimente ce pot duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda cetatenilor sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale. Atunci cand sunt martori ai unor fapte antisociale, cetatenii pot sesiza acest lucru fortelor de ordine aflate in teren sau pot apela numarul unic pentru apeluri de urgenta 112”, ne-a transmis lt.col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice a Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: