BREAKING NEWS! Medicul timisorean Radu Blagoe, acuzat ca si-a batut violent propriul fiu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Seful Serviciului de Ambulanta Judetean Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat si santajat fosta iubita, pentru a relua relatia cu el, retinut de procurorii DIICOT    Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

Traficanti de tigari pusi sub control judiciar! Procurorii Parchetului Timisoara au inceput urmarirea penala pentru contrabanda

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au pus in miscare actiunea penala fata de sase inculpati, retinuti in urma descinderilor si perchezitiilor efectuate de politistii SICE, in urma cu doua zile, care sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de contrabanda simpla.

In baza mandatelor emise de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, in data de 26.06.2019 au fost efectuate perchezitii domiciliare la opt adrese de pe raza localitatilor Recas, Lugoj, Arad si localitatea Satu Mare, din judetul Suceava, unde au fost identificate si ridicate un numar total de 22.833 pachete cu tigarete, marcile Malboro, Jin Ling, Marble, Rothmans, Compliment, Ashima si Marvel.

Cu privire la aceste bunuri s-a retinut ca nu purtau banderole de marcaj fiscal emise de autoritatile romane, proveneau din contrabanda si erau detinute si depozitate in respectivele locatii de cei sase inculpati care cunosteau provenienta lor. De asemenea, politistii au mai ridicat in vederea confiscarii 10 litri de alcool, 31.290 de lei si doua arme neletale.

“Prin detinerea acestor bunuri provenite din contrabanda de catre cei sase inculpati, organele vamale au stabilit ca a fost adus un prejudiciu bugetului consolidat al statului, in suma totala de 275.002 lei”, ne-a comunicat Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Fata de cei sase inculpati, cu varste cuprinse intre 43 si 68 de ani, a fost dispusa de procuror, in data de 27.06.2019, masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. (V.E.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *