BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

Conflictul dintre Grindeanu si Dobra a ajuns la faza pe Facebook! Marul discordiei este vranceanul Marian Oprisan, huiduit de toata lumea la congresul extraordinar al PSD, in afara delegatilor din Timis

Conflictul in stare latenta dintre Sorin Grindeanu si Calin Dobra, fostul si actualul lider al PSD Timis, a ajuns in faza contrelor pe Facebook, dupa congresul extraordinar al social-democratilor si incidentul cu Maria Oprisan, care a fost huiduit de cei prezenti in sala, fiind oprit sa-si sustina discursul.

In timp ce Sorin Grindeanu, actual presedinte al ANCOM, dar un posibil candidat cu potential ridicat pentru Primaria Timisoara, a avut o mica aroganta pe Facebook, transmitandu-i vranceanului ca si Banatul l-a fluierat la congres, Calin Dobra sare in apararea colegului sau de partid, felicitand, totodata, noua echipa de conducere a PSD, in frunte cu Viorica Dancila.

„Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!”, il anunta Grindeanu pe Oprisan, tradandu-si resentimentele din perioada in care, ca premier, a fost mazilit de gasca lui Dragnea, din care facea parte si Oprisan, la care Calin Dobra a raspuns cu un exercitiu de solidaritate, ca sa nu spunem – de obedienta teleormanizanta, cu noua conducere a PSD.

“Timisul nu huiduie… Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat a ales intr-un mod democratic si transparent noua conducere a partidului.

Premierul este si presedintele partidului si am mare incredere ca este una dintre variantele cele mai potrivite pentru ca lucrurile sa intre in normalitate. Toti colegii alesi, ieri, sunt oameni cu o importanta experienta atat la nivel administrativ cat si politic si cu o considerabila vechime in partid. (…)

Delegatii organizatiei PSD Timis nu au participat la congres cu scopul de a face circ, ci de a-si alege noua conducere, iar modul nostru de exprimare s-a manifestat prin aplauze, in functie de gradul de apreciere, intr-un mod de altfel firesc pentru un astfel de eveniment.

Banatul a dat dovada, de-a lungul timpului, de un grad ridicat de respect fata de libera exprimare a opiniilor. Felicitari noii echipe de conducere!”, spune, printre altele, Calin Dobra.

De remarcat faptul ca, in culisele politicii timisene, taberele Grindeanu si Dobra se consolideaza, in vederea confruntarii finale, in conditiile in care se acuza faptul ca, dupa ce a fost facut “om mare” de catre Grindeanu, actualul presedinte al CJ Timis, Calin Dobra, i-ar fi intors spatele, indreptandu-se cu fata catre Teleorman… (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: