BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Protectia datelor cu caracter personal, tema unui seminar organizat de Camera de Comert. Doi avocati din Baroul Timis raspund la intrebari (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o dezbatere care are ca tema protectia datelor cu caracter personal, in cadrul careia reprezentantii firmelor interesate de acest subiect vor putea intra in dialog cu specialisti in domeniu, avocati din Baroul Timis.

Evenimentul va avea loc in data de 8 iulie, insa termenul pana la care membrii camerei sau alti agenti economici pot transmite problemele particulare cu care se confrunta, urmand sa primeasca raspuns de la avocatii Paul Ciucur si Alexandra Jivan, este 2 iulie.

“Confirmarea participarii se va face online, accesand www.cciat.ro, prin transmiterea intrebarii avute, pana pe data de 02 iulie 2019. Ora exacta la care va avea loc discutia pe tema propusa de dumneavoastra in ziua de 08 iulie 2019, va va fi comunicata prin email pana la data de 04.07.2019”, anunta organizatorii.

Pretextul organizarii unei astfel de dezbateri, problemele intampinate de companii in acest domeniu.

“Luand in considerare specificul activitatii fiecareia dintre companii si a obligatiilor pe care acestea le-au raportat la domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vine in sprijinul membrilor sai gazduind un seminar B2B, diferit prin specificul sau, menit a stimula valorificarea vastelor cunostint avute in domeniul protectiei datelor cu caracter personal de Societatea de Avocatura Maier, Ciucur si Asociatii, membru al CCIAT, in parteneriat cu platforma online de kit-uri personalizate de documente GDPRO (www.protectia-datelor-imm.ro)”, se mai precizeaza intr-un comunicat al Directiei Relatii Economice a CCIAT. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: