Criminalul din Faget a fost prins! Acesta circula cu o masina cu farurile stinse si, dupa retinere, s-a rugat de politisti sa nu-l agreseze

Ionel Boldea, criminalul din Timis care a ucis in bataie un barbat si a ranit alte cinci persoane, a fost prins, joi dimineata, in jurul orei 2, in apropierea casei sale din localitatea timiseana Bichigi, la volanul unei masini, de catre un echipaj al Politiei de Frontiera.


Oamenii legii aflati in filtru au observat cum se apropie o masina cu farurile stinse si i-au facut semn soferului sa opreasca.

Nu au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare pentru imobilizarea criminalului, pentru ca barbatul de 33 de ani nu a opus rezistenta.

Imediat dupa ce a fost incatusat, Ionel Boldea a fost intrebat de catre politisti de ce a recurs la violentele comise miercuri. Acesta a sustinut ca „din cauza unei icoane dintr-o camera. Icoana de argint m-a facut sa ies din casa la sase dimineata si sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu ma agresati ca ma gandesc rau. Nu am vrut, dar am fost fortat de situatie sa fac rau”.

De asemenea, individul le-a spus oamenilor legii ca in momentul in care a fost prins mergea spre casa pentru a face un dus, iar masina la care se afla la volan apartine unui prieten care era la pescuit. Totodata, Ionel Boldea le-a declarat politistilor ca are in buzunar trei mere, un pahar gol si 580 de lei.

Dupa ce a fost prins de politisti, barbatul a fost dus la Spitalul Municipal Timisoara, pentru a i se recolta probe biologice.

Potrivit unor surse judiciare, Ionel Boldea a fost prins de catre politisti joi dimineata, in jurul orei 02. Autorul crimei din Faget a fost depistat intr-o masina, in apropiere de locuinta sa din satul Bichigi.

 

Tanarul urmeaza sa fie dus la sediul Politiei din orasul Faget pentru a fi audiat. (V.E.)

 

Leave a Reply