EXPLOZIV! Ofiter de politie de la IPJ Timis condamnat la aproape 9 ani de inchisoare. George Gavrea este acuzat ca a protejat gruparea hotilor de buzunare din Timisoara

Tribunalul Arad a pronuntat sentinta in dosarul hotilor de buzunare din Timisoara, dosar in care a fost trimis in judecata si George Gavrea, inspector principal la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis.


In ciuda eforturilor apararii de a demonstra ca politistul este o victima a procurilor si a judiciaristilor, care ar fi ticluit probe in dosar, dar si a presei locale, care ar fi manifestat un interes special pentru acest dosar, judecatorii aradeni au fost nemilosi cu omul legii din Timisoara, trimitandu-l dupa gratii pentru o perioada indelungata.

Nu mai putin de 8 ani si 11 luni va trebui sa stea la inchisoare George Gavrea, daca hotararea instantei de fond din Arad nu va fi schimbata de instanta superioara, in cazul unei posibile contestatii, fiind gasit vinovat de vinovat de sprijinirea unui grup infractional organizat, favorizarea infractorului, fals intelectual si mita.

Hotii de buzunare, denuntatorii politistului, au fost “gratulati” cu pedepse aproape simbolice: Schein Ioan –  2 ani si doua luni, Kanallas Izabela – 2 ani si cinci luni, cu executare, Boros Attila Ioan – de 2 ani si doua luni, cu executare, Miclea Ionut –  2 ani si doua luni, cu executare, Schein Angela – 2 ani si doua luni, cu suspendare, Jardianu Elisabeta Nina – 1 an opt luni de inchisoare, cu suspendare, si Ion Daniel Sorin – 7 luni si 10 zile inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Acest grup a fost considerat “de crima organizata”, in conditiile in care era specializat pe furtul si clonarea de carduri bancare.

George Gavrea a fost retinut in data de 6 iunie 2016, in urma unui flagrant realizat de DGA si coordonat de procurorii DIICOT, iar judecatoarea Adriana Stoicescu a emis mandatul de arestare preventiva, cu observatia ca “coruptia in randul politistilor pare de neoprit”.

A fost trimis in judecata alaturi de gruparea infractionala pe care a fost acuzat ca ar fi protejat-o si sprijinit-o, prin blocarea dosarelor in care membrii acesteia erau cercetati penal. (G.I.)

3 thoughts on “EXPLOZIV! Ofiter de politie de la IPJ Timis condamnat la aproape 9 ani de inchisoare. George Gavrea este acuzat ca a protejat gruparea hotilor de buzunare din Timisoara

  1. Daca acestui politist i s-a dat condamnarea de 9 ani inchisoare in considerarea faptului ca l-a avut avocat pe Florin Kovacs mi se pare imputabila atitudinea judecatorului si nu a avocatului.
    Florin Kovacs cu toate partile lui bune si rele este un avocat de exceptie si nu merita sa fie acuzat in acest dosar de malpraxis.
    L-am avut si avocat in cauze judecate de mine, si adversar si avocat cu care am colaborat si nu pot sa fiu de acord cu acuzatia lui NICU .

  2. Motivarea ” incoruptibilei” Stoicescu este ferma..insa nu atat de ferma la momentul cand Mihaltoaia venea acasa cu cota parte din avansul luat de la Sandor Mihai.. drept urmare azi doamna e Eco activa pe FB ..Mihaltoaia fugar..iar Sandor a ramas cu avansurile si lichidarile helper ului sau! Mai mult ultimul din urma zace cu pensionarea in buzunar, si cugeta ca un martir la fereastra deschisa de la etajul 6 gandindu se cum sa si refaca o ..holograma colectoare! – vor ramane in istorie .. autori morali !!!

Leave a Reply