BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Mandat de arestare preventiva pentru criminalul din Faget! Procurorii il acuza pe ucigasul drogat ca a omorat un om in bataie si a agresat violent alte cinci persoane care au avut ghinionul sa fie intalnite pe strada

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 04.07.2019 punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Boldea Ionel  sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor si tentativa de omor, aflate in concurs real.

In dimineata zilei de 03.07.2019, in jurul orei 8, suspectul s-a intalnit in parc din localitatea Faget cu un cuplu de persoane in varsta, C.T. si C.E, pe care nu le cunostea si, fara motiv, a inceput sa le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii si picioarele, precum si cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar sotia sa a suferit leziuni grave, care necesita pentru vindecare un numar de 70 de zile de ingrijiri medicale si care i-au pus viata in primejdie.

Dupa comiterea faptelor, suspectul a parasit localitatea, deplasandu-se cu o bicicleta pana in satul Teremesti, judetul Timis, unde s-a intalnit cu persoana vatamata, N.A., pe care, de asemenea, nu o cunostea, incepand sa o loveasca si pe aceasta cu pumnii si cu un bat, pana cand persoana vatamata a cazut la pamant. Aceasta a suferit vatamari ce au necesitat 50 de zile de ingrijiri medicale.

Suspectul si-a continuat deplasarea pe bicicleta, intalnindu-se cu alte doua persoane pe care nu le cunostea, D.A. si D.I, exercitand si fata de acestea acte de agresiune. Persoana vatamata D.T. a suferit leziuni care necesita un numar de 25 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

In data de 05.07.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept.

De remarcat ca, inainte de savarsirea faptelor, Ionel Boldea s-a drogat cu cocaina, marijuana si amfetamina. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: