BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Mandat de arestare preventiva pentru criminalul din Faget! Procurorii il acuza pe ucigasul drogat ca a omorat un om in bataie si a agresat violent alte cinci persoane care au avut ghinionul sa fie intalnite pe strada

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 04.07.2019 punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Boldea Ionel  sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor si tentativa de omor, aflate in concurs real.

In dimineata zilei de 03.07.2019, in jurul orei 8, suspectul s-a intalnit in parc din localitatea Faget cu un cuplu de persoane in varsta, C.T. si C.E, pe care nu le cunostea si, fara motiv, a inceput sa le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii si picioarele, precum si cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar sotia sa a suferit leziuni grave, care necesita pentru vindecare un numar de 70 de zile de ingrijiri medicale si care i-au pus viata in primejdie.

Dupa comiterea faptelor, suspectul a parasit localitatea, deplasandu-se cu o bicicleta pana in satul Teremesti, judetul Timis, unde s-a intalnit cu persoana vatamata, N.A., pe care, de asemenea, nu o cunostea, incepand sa o loveasca si pe aceasta cu pumnii si cu un bat, pana cand persoana vatamata a cazut la pamant. Aceasta a suferit vatamari ce au necesitat 50 de zile de ingrijiri medicale.

Suspectul si-a continuat deplasarea pe bicicleta, intalnindu-se cu alte doua persoane pe care nu le cunostea, D.A. si D.I, exercitand si fata de acestea acte de agresiune. Persoana vatamata D.T. a suferit leziuni care necesita un numar de 25 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

In data de 05.07.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept.

De remarcat ca, inainte de savarsirea faptelor, Ionel Boldea s-a drogat cu cocaina, marijuana si amfetamina. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: