BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Misiune de salvare in zona localitatii Masloc! Un cioban care a sunat la 112 si a lesinat in timpul convorbirii, cautat de aproape 8 ore

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis a dislocat importante forte si mijloace tehnice in zona localitatii Masloc, intr-o actiune de salvare contracronometru, dupa ce un barbat a sunat la 112 pentru a anunta ca se simte rau si a lesinat in timpul convorbirii cu operatoarea de la dispeceratul de urgenta.

“In jurul orei 10,42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzand dureri de cap si stare de lesin. In timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia ramanand deschisa. Cu ajutorul aplicatiei Cord Com s-a determinat raza de actiune”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Au fost dispuse masuri de cautare a persoanei inconstiente, iar in zona localitatii Masloc au fost trimisi, urgent, 2 ofiteri, 16 subofiteri, 1 caine de cautare-salvare, 3 autospeciale de serviciu, 1 autosanitara SMURD tip B, 1ACI, o senilata si o autospeciala canina. La aceste forte s-au raliat un elicopeter SMURD, un voluntar cu caine de cautare-salvare, SVSU Masloc, dar si 13 voluntari de la SVSU Arad, doi politisti si doi jandarmi.

Dupa aproape 8 ore de cautari, persoana care a sunat la 112 inca nu a fost gasita. Cautarile continua. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: