BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Misiune de salvare in zona localitatii Masloc! Un cioban care a sunat la 112 si a lesinat in timpul convorbirii, cautat de aproape 8 ore

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis a dislocat importante forte si mijloace tehnice in zona localitatii Masloc, intr-o actiune de salvare contracronometru, dupa ce un barbat a sunat la 112 pentru a anunta ca se simte rau si a lesinat in timpul convorbirii cu operatoarea de la dispeceratul de urgenta.

“In jurul orei 10,42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzand dureri de cap si stare de lesin. In timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia ramanand deschisa. Cu ajutorul aplicatiei Cord Com s-a determinat raza de actiune”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Au fost dispuse masuri de cautare a persoanei inconstiente, iar in zona localitatii Masloc au fost trimisi, urgent, 2 ofiteri, 16 subofiteri, 1 caine de cautare-salvare, 3 autospeciale de serviciu, 1 autosanitara SMURD tip B, 1ACI, o senilata si o autospeciala canina. La aceste forte s-au raliat un elicopeter SMURD, un voluntar cu caine de cautare-salvare, SVSU Masloc, dar si 13 voluntari de la SVSU Arad, doi politisti si doi jandarmi.

Dupa aproape 8 ore de cautari, persoana care a sunat la 112 inca nu a fost gasita. Cautarile continua. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: