BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, cercetat pentru omor din culpa dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare, pasibil de arestare preventiva pe 30 de zile     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Misiune de salvare in zona localitatii Masloc! Un cioban care a sunat la 112 si a lesinat in timpul convorbirii, cautat de aproape 8 ore

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis a dislocat importante forte si mijloace tehnice in zona localitatii Masloc, intr-o actiune de salvare contracronometru, dupa ce un barbat a sunat la 112 pentru a anunta ca se simte rau si a lesinat in timpul convorbirii cu operatoarea de la dispeceratul de urgenta.

“In jurul orei 10,42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzand dureri de cap si stare de lesin. In timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia ramanand deschisa. Cu ajutorul aplicatiei Cord Com s-a determinat raza de actiune”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Au fost dispuse masuri de cautare a persoanei inconstiente, iar in zona localitatii Masloc au fost trimisi, urgent, 2 ofiteri, 16 subofiteri, 1 caine de cautare-salvare, 3 autospeciale de serviciu, 1 autosanitara SMURD tip B, 1ACI, o senilata si o autospeciala canina. La aceste forte s-au raliat un elicopeter SMURD, un voluntar cu caine de cautare-salvare, SVSU Masloc, dar si 13 voluntari de la SVSU Arad, doi politisti si doi jandarmi.

Dupa aproape 8 ore de cautari, persoana care a sunat la 112 inca nu a fost gasita. Cautarile continua. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Urmareste-ne si pe Facebook!