BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Perchezitii de amploare la traficantii de tigari din Timis si Arad. 11 suspecti dusi la sediul DIICOT si marfa de aproape 350.000 de euro ridicata in vederea confiscarii

Politisti si jandarmi din Timis au participat, astazi, la o operatiune de amploare declansata de procurorii DIICOT Arad, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de combatere a criminalitatii organizate Arad, care a avut ca obiect destructurarea unui grup infractional organizat specializat in contrabanda cu tigari pe zona de vest a Romaniei.

Potrivit unui comunicat de presa al DIICOT, au fost efectuate un numar de 21 de perchezitii domiciliare (13 pe raza judetului Arad si 8 pe raza judetuluiTimis) si vor fi puse in executare mandate de aducere emise pe numele a 11 suspecti/inculpati.

“Pana in prezent a fost indisponibilizata cantitatea totala de 115.990 pachete de tigarete de contrabanda, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infractionala desfasurata de catre membrii retelei infractionale este in valoare totala de 1.597.453 lei (342.829 euro)”, ne-au comunicat procurorii.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul IPJ ARAD, IJJ ARAD, IPJ TIMIS si IJJ TIMIS. Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: