BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Alertarea salvatorilor de la ISU Timis de catre o persoana care a lesinat la telefon, o farsa extrem de costisitoare! Specialistii de la SRI ar putea sa dea de urma impostorului

Salvatorii de la ISU Timis au abandonat, aseara, dupa ora 21, cautarile persoanei care, in cursul zilei de ieri, a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a anunta ca se simte rau.

Convorbirea cu operatoarea a fost intrerupta brusc, linia ramanand deschisa, astfel ca, dupa stabilirea locului de unde s-a sunat, cu ajutorul aplicatiei Cord Com, s-au dislocat forte si mijloace tehnice importante care au fost trimise la fata locului. Chiar si un elicopter SMURD a survolat zona localitatii Masloc, de unde s-a lansat alerta telefonica, fara niciun rezultat.

Dupa 9 ore in care 2 ofiteri, 16 subofiteri, 1 caine de cautare-salvare, 3 autospeciale de serviciu, 1 autosanitara SMURD tip B, 1ACI, o senilata si o autospeciala canina, la care s-au raliat un voluntar cu caine de cautare-salvare, SVSU Masloc, 13 voluntari de la SVSU Arad, doi politisti si doi jandarmi au scotocit toata zona localitatii Masloc, cautarile au fost abandonate.

“Pana la acest moment nu s-au reluat cautarile. S-au facut demersuri pentru identificarea și localizarea persoanei si a numarului de telefon. Din informatiile detinute se pare ca este vorba de o alarma falsa, urmand a se lua toate masurile ce se impun”, a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Dupa descoperirea autorului acestei farse, in conditiile in care pe fir vor intra specialistii SRI, acesta va raspunde contraventional, amenzile in astfel de cazuri mergand pana la 1000 de lei, insa partea proasta este ca va fi obligat sa achite costurile deplasarii in teren a echipelor de salvatori, cu tehnica din dotare, care pot ajunge la o suma uriasa. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: