BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

ALERTA! Un detinut a evadat de la un punct de lucru din Timisoara! Este cautat de echipaje de politisti si jandarmi, iar cetatenii care-l vad sunt rugati sa sune la 112

Filtre pe strazi si sosele, mobilizare maxima la nivelul politiei, jandarmeriei si a cadrelor din penitenciar, dupa ce un detinut a disparut de la un punct de lucru din Timisoara si se ascunde de urmaritori.

Ion Murariu, 41 de ani, care-si ispasea o pedepasa de 4 ani si sase luni de inchisoare in Penitenciarul Arad, si mai avea doar cateva luni pana la liberare, a fugit din santierul unei firme de constructii din Timisoara, unde lucra cu echipa de detinuti, ca urmare a faptului ca-si executa pedeapsa in regim semideschis.

In jurul orei 13, s-a constatat disparitia lui si s-a dat alarma.

“In vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratele de Politie ale judetelor Arad si Timis, Inspectoratele Judetene al Jandarmeriei Arad si Timiş, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera”, au transmis reprezentantii Penitenciarului Arad.

La momentul parasirii punctului de lucru, detinutul era imbracat cu tricou albastru, bluză neagra, pantaloni gri-verzui, sapca neagra, rucsac negru cu litera M pe el si era tuns “capac”.

Pentru orice informatie cu privire la  persoana in cauza, cetatenii sunt rugati sa apeleze la numarul unic de urgenţă 112 sau la Penitenciarul Arad, la numărul de telefon: 0257/2121661 sau 0752/090234. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: