SOCANT! Antrenorul timisorean Dan Alexa, batut de Anamaria Prodan si amenintat cu demiterea. “M-am enervat foarte tare si m-am aprins!”, a recunoscut impresara

Antrenorul timisorean Dan Alexa a fost implicat intr-un incident socant, sambata seara, la finalul partidei dintre Astra si FC Botoșani, scor 2-2. In urma unei scurte discutii cu antrenorul echipei gazda, impresara Anamaria Prodan este surprinsa de camerele TV in momentul in care il loveste violent cu pumnul in fata pe antrenor.


Acesta nu riposteaza, isi maseaza fata, dupa care se intoarce si pleaca la vestiare, fiind urmat indeaproape de focoasa nevasta a lui Laurentiu Reghekampf. Urmeaza o discutie de peste 30 de minute, dupa care cei doi ies, aparent impacati, si fiecare pleaca in drumul lui.

Anamaria Prodan cu o limuzina, Dan Alexa, cu o tanara (foto 2) care-l astepta in curtea interioara a clubului, nu inainte de a da o declaratie presei, in care respinge jenat intrebarea despre lovitura incasata mai devreme. “Sa fim seriosi! Am citit si eu, de aceea vreau sa vorbesc, acum!”.

De fapt, tot scandalul se pare ca a plecat de la Andrada, bomba sexy cu care Dan Alexa ar avea o relatie, iar prezenta divei in zona destinata jucatorilor, la finalul meciului, se pare a deranjat si i-a provocat o criza de gelozie impresarei. Despre care s-a tot vorbit ca s-ar afla intr-o relatie de amantlac cu antrenorul pe care-l impresariaza, Dan Alexa.

Potrivit unor persoane care au asistat la scena, Prodanca i-ar fi reprosat lui Alexa, chiar inainte sa-l loveasca, “ti-am spus sa nu mai faci? Ti-am spus!?”.

Ulterior, aceasta a recunoscut incidentul si a declarat ca totul a pornit de la un transfer de jucatori nereusit, dar si a egalului din meciul cu Botosaniul. „A fost o reactie copilarească. Greseala mea e ca reactionez la impuls. A fost o discutie despre doua transferuri nereusite. M-am enervat foarte tare si m-am aprins. Dan niciodata nu ar da intr-o femeie, de asta nu a ripostat. Astea sunt niste prejudecati si niste prostii. Nu se astepta sa am o asemenea reactie. E greseala mea, mi-o asum. Nu trebuia sa fac asta, indiferent de cati nervi as fi avut”, si-a pus cenusa in cap Anamaria Prodan, la un post de televiziune.

Patronul Ioan Niculae a vorbit despre episodul socant in care a fost implicat Dan Alexa si, dupa ce va afla adevaratul motiv al scandalului, nu exclude varianta ca Alexa sa fie dat afara.

”Pozitia mea este una confuza in acest moment, deoarece nu stiu care este obiectul scandalului. Mi-au fost prezentate diferite variante. Una dintre ele ar fi ca Dan Alexa i-ar fi reprosat Aneimaria ca a adus la Astra jucători din cauza carora n-au fost rezultate sezonul trecut. Ceea ce nu este adevarat. Nu am avut fotbalitti impresariati de Anamaria Prodan.

Astept explicatii de la presedintele clubului, Dani Coman, iar Dan Alexa s-ar putea sa suporte consecintele. Nu pot spune acum daca va fi dat afara sau nu. Daca e ceva personal, e cu totul altceva…”, a spus Niculae. (C.R.)

Leave a Reply