BREAKING NEWS! Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj-Napoca, este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Justitiei     Abia intors din concediu, Nicolae Robu a decis ca Primaria Timisoara sa contracteze un credit de aproape 204 milioane de lei, necesar pentru refinantarea altor imprumuturi publice ajunse la scadenta     Un sofer de troleibuz din Timisoara a fost concediat de catre conducerea RATT, dupa ce a postat pe Facebook mesajul "noua conducere fura mai mult decat cea veche"     CJ Timis a demarat elaborarea PUZ-ului pentru construirea unei parcari supraetajate, in centrul Timisoarei, pe locul fostului Comisariat Militar     Politistii din Lugoj au retinut doi tineri, cu varste de 22 si 24 de ani, care au spart un magazin din Lugoj, de unde au furat mai multe scule electrice si o schela metalica, toate in valoare de 8.600 de lei     Ripensia a invins UTA cu 2-1, pe Stadionul Electrica, dupa ce a fost condusa de aradeni timp de 87 de minute

CCIA Timis pregateste o misiune economica la Londra. “Vor avea loc intalniri cu firme locale interesate de piata romaneasca”, anunta organizatorii (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis pregateste, pentru perioada 18 – 23 septembrie 2019, o misiune economica la Londra, in Marea Britanie.

Potrivit unui comunicat primit de la Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis, va fi organizata o vizita la Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, unde vor avea loc intalniri cu firme locale interesate de piata romaneasca.

Costul participarii este 580 euro de persoana pentru membrii CCIAT si 590 euro + TVA de persoana pentru reprezentantii firmelor care nu sunt membre ale CCIAT.

Costul final poate varia in functie de disponibilitatea biletelor de avion din momentul rezervarii. Tariful include bilet de avion + taxe aeroport (Timisoara-Londra si retur), transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 5 nopti hotel *** cu mic dejun inclus (loc in camera dubla), vizitarea obiectivelor turistice din Londra si insotitor din partea CCIAT. Acest pret nu include asigurare medicala, excursiile optionale si intrarea la obiectivele turistice. Data limita de confirmare: 8 august 2019. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: