BREAKING NEWS! Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj-Napoca, este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Justitiei     Abia intors din concediu, Nicolae Robu a decis ca Primaria Timisoara sa contracteze un credit de aproape 204 milioane de lei, necesar pentru refinantarea altor imprumuturi publice ajunse la scadenta     Un sofer de troleibuz din Timisoara a fost concediat de catre conducerea RATT, dupa ce a postat pe Facebook mesajul "noua conducere fura mai mult decat cea veche"     CJ Timis a demarat elaborarea PUZ-ului pentru construirea unei parcari supraetajate, in centrul Timisoarei, pe locul fostului Comisariat Militar     Politistii din Lugoj au retinut doi tineri, cu varste de 22 si 24 de ani, care au spart un magazin din Lugoj, de unde au furat mai multe scule electrice si o schela metalica, toate in valoare de 8.600 de lei     Ripensia a invins UTA cu 2-1, pe Stadionul Electrica, dupa ce a fost condusa de aradeni timp de 87 de minute

Minima MORALIA! Sorin Grindeanu, acuzat de tradare politica si conjugala. “Cum puteti uita ca scanceati in cladirea Guvernului, incat a trebuit sa intervina buna dvs. sotie? Asta va e rasplata, acum?”

Acuzat de presa tabloida ca-si plimba consilierele sexy pe la reuniuni internationale, pe bani publici, presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a recunoscut ca a dus-o pe fosta Miss Buzau, Catalina Mirita, in Insulele Azore, insa ca a fost vorba despre o intalnire foarte importanta.

Nu a dat socoteala, fireste, asupra competentelor care au recomandat includerea fostului top model international in delegatia care s-a deplasat in Portugalia, lasand la voia intamplarii discutiile despre bagajul profesional al manechinei, ce poate fi format dintr-un posibil book de agentie si un obligatoriu fizic de podium, 90-60-90.

“Nu am nimic de ascuns. Biletele de intoarcere sunt diferite pentru ca nu s-au gasit bilete pentru toti membrii delegatiei la toate cursele. Este o minciuna ca eu si consiliera mea, Catalina Mirita, nu aparem in fotografiile de grup. A fost o intalnire foarte importanta. Sunt doua intalniri pe an de acest gen, la care participam. Nu eu am decis sa aiba loc in Insulele Azore”, a fost replica suparata a lui Grindeanu.

Comportamentul de “mosier” al fostului prim-ministru de Timisoara, dar si o posibila tradare conjugala, sunt denuntate, intr-un text extrem de dur, de filologul si diplomatul de cariera Vasile Popovici, care aminteste momentul dificil pentru fostul premier, in perioada puciului impotriva lui Liviu Dragnea, cand a fost nevoie de interventia sotiei sale (foto) pentru sensibilizarea publicului.

“Ce urat, domnule Sorin Grindeanu, ce urat! Pe Dragnea l-ati inselat cu Ponta. Apoi pe Ponta l-ati inselat cu Dragnea. Acum pe amandoi cu doamna Dancila. Tot vanzand si cumparand, ati primit o dregatorie manoasa, ANCOM, Agentia Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Acolo, mosier pe mosie, ati angajat, ca orice pesedist adevarat, cum ati vrut dvs. Fiindca puteti. Criterii unice la angajare: sa fie frumoasa si de-a noastra.

Ca i-ati inselat pe Dragnea si pe Ponta de mai multe ori pe unul cu altul si ca o veti insela maine si pe doamna Dancila, bine le faceti, daca asta-i marfa ce le place. Dar, domnule Sorin Grindeanu, cum puteti uita ca in iarna lui 2017 scanceati in cladirea Guvernului coplesit de proteste, incat a trebuit sa intervina public buna dvs sotie, care ne-a rupt inimile? Asta va e rasplata acum?

Sa angajati fatuci dupa fatuci, sa le purtati prin avioane, sa le ascundeti din poze, cand singura lor calitate e sa fie vazute, sa le debarcati in Azore, unde ele n-au nimic sa va consilieze (sau, ma rog, nimic in domeniu) si apoi sa va infuriati ca presa haina va pune intrebari despre ce vede si intelege si-un copil? Tot cu tradarea, domnule Grindeanu, tot cu tradarea? Peste tot, chiar peste tot? Si pe toata linia?! Stiu eu unul cu gura mare la referendumul pentru familia traditionala, Doamne, Doamne, ce gura avea”. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: