BREAKING NEWS! Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez     Doi barbati si o femeie au fost retinuti de politistii Sectiei 3 Timisoara, dupa ce au incercat sa fure marfuri dintr-un magazin Profi si i-a prins vanzatoarea    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara vor executa misiuni de ordine publica la zilele localitatilor Ivanda, Graniceri, Latunas si Hunedoara

Efective de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara asigura masuri de ordine la manifestari publice care au loc in acest sfarsit de saptamana. Jandarmii timisoreni se afla in zona de desfasurare a manifestarilor dedicate zilelor localitatilor Ivanda, Graniceri si Latunas, din judetul Timis, si, de asemenea, la manifestarile cultural-artistice care au loc in cadrul evenimentului „Zilele Hunedoarei”.

“Pentru a preveni eventuale fapte de tulburare a ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda participantilor sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent, conform normelor de convietuire sociala si sa acorde atentie deosebita bunurilor personale”, transmite lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

De asemenea, atunci cand sunt martori ai unor fapte antisociale, cetatenii sunt indemnati sa sesizeze acest lucru fortelor de ordine aflate in teren sau sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112. (V.E.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *