Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara vor executa misiuni de ordine publica la zilele localitatilor Ivanda, Graniceri, Latunas si Hunedoara

Efective de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara asigura masuri de ordine la manifestari publice care au loc in acest sfarsit de saptamana. Jandarmii timisoreni se afla in zona de desfasurare a manifestarilor dedicate zilelor localitatilor Ivanda, Graniceri si Latunas, din judetul Timis, si, de asemenea, la manifestarile cultural-artistice care au loc in cadrul evenimentului „Zilele Hunedoarei”.


“Pentru a preveni eventuale fapte de tulburare a ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda participantilor sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent, conform normelor de convietuire sociala si sa acorde atentie deosebita bunurilor personale”, transmite lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

De asemenea, atunci cand sunt martori ai unor fapte antisociale, cetatenii sunt indemnati sa sesizeze acest lucru fortelor de ordine aflate in teren sau sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112. (V.E.)

Leave a Reply