Presedinta Tribunalului Timis se dezlantuie la adresa politicienilor, dupa tragedia de la Caracal. “Ei au partidul manuitorilor de catuse care le asigura puterea!”

Presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, s-a dezlantuit extrem de dur la adresa politicienilor care au distrus institutiile statului de drept.


Aproape riscand o cercetare disciplinara pentru incalcarea obligatiei de rezerva, Adriana Stoicescu spune adevaruri crude, care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Iata textul postat pe Facebook de judecatoarea din Timisoara.

Mizeria care ne inunda azi e cea care colcaie, pe sub o crusta fragila numita “vocatie europeana”, de 30 de ani.
Mostenirea comunista e mai vie ca oricand, dar noi ne minunam, afland, vezi Doamne doar acum, ca toata tara asta functioneaza pe avarie.

Cei care ne conduc spre viitorul luminos si european, de aproape 30 de ani, provin din pepiniera de cadre securiste si comuniste. Acesta este si va fi filonul de aur al politicii romanesti. Cum nu a avut nevoie de punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, nemuritorului popor roman nu ii ramane decat sa faca in continuare ceea ce face de 2000 de ani: sa stea ingenunchiat.

Nostalgia dupa bici, delatiune si lene platita regeste, dupa promovarea exclusiva pe cumterie si mita, arata ca democratia e prea complicata pentru noi.

Politicieni de toate culorile, uniti in cuget si simtiri doar de foamea de bani si putere, depasesc azi orice limita a bunului simt, insultandu-ne tuturor inteligenta.

Ne-am obisnuit sa ii vedem facand din moarte o afacere profitabila. Dar sa vii sa proslavesti ilegalitatile si mizeria vizibile din Cosmos, doar ca sa iti asiguri viitorul politic, este mult prea mult.

Cocotati pe mese sau cadavre, aruncandu-si zoaie in cap, se folosesc de orice le vine la indemana pentru a minti, in favoarea lor.

Cand veti astepta 20 de ani solutionarea unui dosar de partaj, sa va aminititi ca politicienii si protejatii lor v-au spus ca nu avem nevoie de raspunderea magistratilor, pentru ca ii stresam.

Cand veti fi tratati cu dispret si scarba, cand va veti uita uimit intr-o hotarare judecatoreasca care va incredinteaza un copil care nu e al dvs, sa va amintiti ca papagali caraitori, obisnuiti al birourilor politicienilor, dar care ciripesc non stop despre independenta si principii, dormind cu pozele zeitelor sub perna, v-au spus ca nu e nevoie de inspectia judiciara, pentru ca intineaza zeii-magistrati.

Cand veti fi omorati in casa, cu un procuror la poarta, stand cu ochii pe ceas pentru a le da politistilor startul perchezitiei, sa va aminititi ca SIIJ este cel mai mare rau ce li se poate intampla magistratilor abuzivi si de aceea trebuie desfiintata.

Au infiintat structuri mega si super specializate, cu oameni platiti regeste, ca sa finalizeze un dosar pe an;

Au cheltuit milioane de euro, prostindu-va ca veti avea spitale si autostrazi, oferind la schimb o jalnica piesa de teatru, in care cei ca ei au devenit eroi intangibili, iar cei ca noi candidati ideali la a fi “saltati”;

Au creat magistratul de rit nou, fara mama si fara tata, asteptand recunostinta vesnica a societatii, prostite si imbatate cu apa rece, oferind in schimb dispret, slaba pregatire, dezinteres.

Azi, ii vedem in toata splendoarea: aroganti, abuzivi, convinsi ca sunt deasupra legii si ca nimeni si nimic nu ii poate atinge.

Cand voi sau cei dragi voua vor infunda puscaria, gratie unui denunt al unui condamnat uitat prin Jilava si al marturiei unui om inventat, judecati fiind de un judecator pitit sub birou, santajat de procurorul de sedinta, sa va amintiti ca i-ati crezut pe toti cei care va mint azi cu nerusinare.

Politicienii romani nu au nevoie de doctrine sau ideologii, de dezbateri televizate, nici macar de 8 clase. Ei au partidul manuitorilor de catuse care le asigura puterea, fiind calea, adevarul si viata. ]

Si nu se vor opri pana cand judecatorii incomozi nu vor avea gurile pecetluite, devenind simple papusi manuite de aceiasi vesnici papusari.
Asta vreti?” (G.I.)

 

8 thoughts on “Presedinta Tribunalului Timis se dezlantuie la adresa politicienilor, dupa tragedia de la Caracal. “Ei au partidul manuitorilor de catuse care le asigura puterea!”

  1. Adriana nu intelege un lucru: Daca tace si scrie atitudinea ei este mai condamnabila decit a celor pe care ii blameaza.
    Este presedinta Tribunalului Timis si angajatii tribunalului Timis fac abuzuri:
    O batrana de 80 de ani solicita ordin de protectie pentru ca nepotul ei vine noaptea peste ea in casa, o stringe de gat, sparge telefonul si rupe cablul ostentativ pentru a o convinge sa plece din casa.
    Miercuri 24 iulie este audiat martorul si apoi nepotul care recunoaste faptele motivind ca a spart telefonul pentru a ascultat-o pe bunica cind se plangea de atitudinea lui altora.
    A dpua zi cind s-a amanat cauza se schimba judecatorul si vine judecatoarea Frunza care respinge cererea de acordare a ordinului de protectie motivind ca gesturile de agresiune sint izolate;in opinia ei asa se comporta nepotelul de 30 de ani cu bunica pe care o iubeste.
    Solutia se pblica abia a doua zi vineri si termenul 3 zile de apel curge de vineri pentru ca solutia este datata 25 iulie.
    Luni 29 iulie este ultima zi de apel si in mod normal ma prezint cu cererea de apel sa o depun.
    Nu vor sa o primeasca pentru ca ziua de luni este dupa duminica si este inchisa registratura.
    Bine dar este urgenta
    Lasa ca nu a omorat-o inca.
    O vad pe hol pe presedinta Curtii de Apel ERICA NISTOR si ii cer ajutorul
    Imi intoarce spatele ; cum imi permit sa o abordez la ora 10 cind vine la servici sa isi bea cafeaua?
    Dupa mari insistente vine grefiera sefa si sub amenintarea ca sun la A3 imi primeste cererea de apel,
    Adriana draga lasa filosofia si fa curat in ograda ta ca ce se intampla la Caracal este o nimica toata fata de ograda ta.Fa-ti curat in ograda ta si apoi sa ne auzim de bine.

  2. La modul general suntem oratori toti. Dumneaei reiese ca este pesedista. In cazul domniei sale, abuzurile comise la tribunalul pe care-l conduce le poate rezolva in interioor, hai sa fim seriosi. Dumneaei omite sa spuna ca autorii dezastrului in care au adus tara, inclusiv justitia nu este altul decat PSD-ul, oricate bube-n cap ar avea si restul politicienilor. Concret, madame! Nimic despre ciordache-alta intrebare, nimic despre nicolicea sau serban nicolae? Cand veti “analiza” ororile comise de acesti penali (care au fost capabili pana si interzicerea cuvantului “penal” din dex, ei, ciuimatii rosi) mai vorbim. Pana atunci, nu ca nu ati avea dreptate in ceea ce spuneti, numai ca acuzati in corpore, nu dau bine ptr un magistrat de talia dvs. Concret. Analiza se face pe text, daca intelegeti ce vreau sa spun. ps/cu privire la SIIJ, n-ar fi rau daca ea n-ar fi instrumentata de afiliata psd-ului, florea, din tata-n fiu pesedisti convinsi….si c are sectie se pare ca este creata tocmai ptr a anihila adversarii ciumei rosii. Deci, cand veti face o analiza a abuzurilor privind distrugerea justieiei, mai stam de vorba. Pana atunci, vorbe, vorbe, vorbe si complicitate la abuzurile comise, repet, de psd. Si sustinerea ciumei rosii se poate face si prin tacere….sau cum ar veni, critica prin omisiune. :Punct.

  3. Madam Adriana , poate cu gurita matale aflam ca la Tribunalul Timiș nu exista sef? El (ea) este păcat cu sorcoba si scrie eseuri de viata si “uita” sa isi faca treaba pentru care primește un salariu baban . Poate ne spune de relațiile ei cu lumea interlopă din Timisoara? Justitia ar trebui să FACA justitie si nu literatura .

  4. Doamna judecator pune deja concluzii pe fond pentru cererea de revizuire a fostului iubit Mihaitoaia care lua spaga impartita cu Procurorul Sandor?! Pe geam a sarit doar Schiffbeck de presiunea sistemului ( Lolescu – Macovei)..Din angajamentele magistratilor corupti din Timis se construiau posibil 2 spitale europene, doar daca lua Statul de la Damsa aveam gata 2 etaje din 11. .Dar in Romania inca functioneaza principiul roman Pane e Circus..Ave!

  5. Off Justitia asta! Pai aici este o problema de sistem. La Facultatea de Drept sunt numai handicapati si spagari notorii. Acolo este buba. Educatia este corupta, incapabila, politizata si foarte slaba calitativ. Toti marii profesori sunt pe linie moarta si jegurile conduc invatamantul . Pai putem avea protentii de la cei care peste ani vor fii viitorii procurori sau judecatori? Daca vrem sa se schimbe ceva in tara asta trebuie sa schimbam modul cum facem EDUCATIA

  6. pai si cine va pecetlui gurile judecătorilor incomozi?
    oare nu SIIJ pe care o tot sustineti? oare nu IJ pe care, de asemenea, o preaslăviti? oare nu un magistrat judecator, coleg cu dvs? (care nu citeste dosarul si emite mandate (supraveghere, perchezitie, arestare) ori sentinte dupa placul opiniei publice, ca tot sustineti efectuarea unei perchezitii cu incalcarea normelor legale)?

  7. Cum își permit sa vadă domnii judecatori paiul din ochii altora, când ei de lămurit fix aceleași probleme care ne-au adus în pragul colapsului instituțional, dar merg în aceeași logica letargia și nu înțeleg ca în plin scandal în care toată lumea se plânge de lipsa autorității, ai judecătorii urbei Timișoara nu au găsit nici un pericol social ca niște tulburați social și au permis sa talhareasca efectiv un echipaj de politie, fie ea și comunitara, tot autoritate a statului e, auzi tu sa ii tina pe burta, lipiți pe caldarâm sa le ia ceasurile, telefoanele, desi veniseră la o intervenție.. Pai nu trebuiau tolerate nici măcar injuriile, scuipaturile sau mai știu eu ce alte lucruri considerate banale, din păcate, la o intervenție a organelor de ordine și siguranță publica.. Dar tâlhărie, în timpul intervenție… Hai sictirit și puneți mana de munciți și mai citiți odată principiile de Drept ca ați cam rămas blocați în chichițe legislative de care nu mai vedeți realitățile lumii în care trăim….
    Întâi munca, lupta cu nedreptățile și după aia vorbe…

  8. Bine punctat! Daca si-ar face treaba asa cum trebuie dna judecator nu ar mai fi atat de taioasa in acuze si nici nu ar avea timp pentru atatea postari.

Leave a Reply