BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Cine este noul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, dupa plecarea Mihaelei Pop la Judecatoria Sannicolau Mare

Conducerea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara a decis delegarea un procuror in fruntea Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, in conditiile in care functia de prim-procuror s-a vacantat dupa surprinzatoarea plecare din sistem a Mihaelei Pop.

Fosta sefa a Parchetului de pe langa Tribunalul Timis a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, in iunie 2019, sa fie numita judecator la Judecatorie Sannicolau Mare, cu pastrarea gradului profesional de tribunal, cerere care a fost solutionata pozitiv.

Nu se cunosc motivele acestei plecari intempestive din sistem, insa unii magistrati speculeaza faptul ca Mihaela Pop a facut o echipa solida cu Ion Brasoveanu la conducerea unitatilor de parchet din Timis, iar la finalul celor doua mandate de procuror general ale lui Brasoveanu – a decis sa imbrace roba de judecator.

Revenind la numele procurorului care a fost delegat sa conduca Parchetul de pe langa Tribunalul Timis pana la organizarea unui concurs, sa spunem ca este vorba despre Mioara Violeta Filip, fost procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara.

Reamintim ca noul procuror general al unitatilor de parchet din Banat este aradeanul Marius Neculcea, care este secondat de procurorii general adjuncti Ion Brasoveanu si Miculescu-Ungur Camelia. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: