BREAKING NEWS! Medicul timisorean Radu Blagoe, acuzat ca si-a batut violent propriul fiu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Seful Serviciului de Ambulanta Judetean Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat si santajat fosta iubita, pentru a relua relatia cu el, retinut de procurorii DIICOT    Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

Solutii de finantare pentru antreprenorii admisi in Programul Start-Up Nation 2018 -2019. CCIA Timis gazduieste un seminar despre creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM (P)

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Banca Transilvania, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, organizeaza, in data de 20 august 2019, cu incepere de la ora 11, in Sala Nera 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din bd. Eroilor de la Tisa, nr.22, seminarul de informare cu tema: “Solutii financiare de sustinere a mediului antreprenorial“.

Vor fi prezentate solutiile de finantare si garantare destinate antreprenorilor aflati la inceput de drum, declarati admisi in Programul Start-Up Nation 2018 -2019 si care intentioneaza sa acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

In plus, participantii vor afla informatii privind solutiile de finantare şi de garantare pentru investitii si dezvoltarea afacerilor, cresterea calitatii vietii – Programul “Investeste in tine”, Programul „Prima masina”, Programul „Prima Casa”, dar si produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru initierea si dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi sustinute de Gheorghe Lapadat, director general FNGCIMM, Leonard Cornoiu, director Departament Programe Europene, Banca Transilvania, Viorel Carstea, director executiv FNGCIMM, si Andra Veres, sef Serviciu Garantare FNGCIMM.

Participarea este gratuita pe baza de invitatie. Inregistrarea participarii si informatii suplimentare 0723214772, e-mail: lchiu@cciat.ro , Larisa Chiu – Referent de specialitate CCIAT. (I.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *