BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Solutii de finantare pentru antreprenorii admisi in Programul Start-Up Nation 2018 -2019. CCIA Timis gazduieste un seminar despre creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM (P)

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Banca Transilvania, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, organizeaza, in data de 20 august 2019, cu incepere de la ora 11, in Sala Nera 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din bd. Eroilor de la Tisa, nr.22, seminarul de informare cu tema: “Solutii financiare de sustinere a mediului antreprenorial“.

Vor fi prezentate solutiile de finantare si garantare destinate antreprenorilor aflati la inceput de drum, declarati admisi in Programul Start-Up Nation 2018 -2019 si care intentioneaza sa acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

In plus, participantii vor afla informatii privind solutiile de finantare şi de garantare pentru investitii si dezvoltarea afacerilor, cresterea calitatii vietii – Programul “Investeste in tine”, Programul „Prima masina”, Programul „Prima Casa”, dar si produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru initierea si dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi sustinute de Gheorghe Lapadat, director general FNGCIMM, Leonard Cornoiu, director Departament Programe Europene, Banca Transilvania, Viorel Carstea, director executiv FNGCIMM, si Andra Veres, sef Serviciu Garantare FNGCIMM.

Participarea este gratuita pe baza de invitatie. Inregistrarea participarii si informatii suplimentare 0723214772, e-mail: lchiu@cciat.ro , Larisa Chiu – Referent de specialitate CCIAT. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: