BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Droguri localizate cu ajutorul dronei! Cea mai mare cultura de canabis din Ucraina, descoperita intr-un lan de porumb dintr-un sat romanesc

Politistii din regiunea Cernauti au descoperit o cultura impresionanta de canabis, intr-o localitate romaneasca din raionul Noua Sulita, acestia confiscand peste 9.000 de plante in urma perchezitiilor. Cazul a fost inregistrat in localitatea Costiceni.

In urma perchezitiilor efectuate cu ajutorul dronei, oamenii legii au depistat in interiorul unui lan de porumb, cu o suprafata de circa 240 ha, 9.300 plante de canabis, bine ingrijite.

Plantele de cannabis identificate si amplasate pe mai multe parcele la o distanta de 100 metri, au fost plantate pe terenurile agricole din localitate inchiriate de o intreprindere privata.

Conform articolului 310 punct 2 al Codului Penal al Ucrainei (semanat sau cultivare mac/canepa) persoanele suspecte risca o pedeapsa sub forma de inchisoare pana la 7 ani.

Oamenii legii sustin ca cantitatea totala de canabis confiscata reprezinta un record pentru Ucraina. (I.P.)

Nota: articol preluat din ziarul de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, Ucraina, partener Impact Press

Leave a Reply

%d bloggers like this: