BREAKING NEWS! Guvernul de la Chisinau condus de premierul Maia Sandu a fost demis, in urma unei motiuni de cenzura initiata de Partidul Socialist (PSRM)     Un fost ofiter din IPJ Timis face acuzatii grave la adresa conducerii inspectoratului, reclamand regimul preferential de care ar beneficia interlopul Lucian Boncu in arest     Primarul Nicolae Robu a anuntat ca va angaja o firma de securitate specializata pentru pazei scolilor si a altor obiective de interes public din Timisoara     Pompierii de la ISU Banat au intervenit, marti dimineata, pentru salvarea din apele canalului Bega a unei persoane de sex feminin, in varsta de 82 de ani    Politia Locala Timisoara atrage atentia ca au crescut amenzile pentru parcarea pe locurile rezervate persoanelor cu handicap: intre 1.000 si 2.000 de lei si ridicarea autovehiculului    Pretul apartamentelor din Timisoara a crescut, in luna octombrie, cu aproape 1 la suta, de la 1.250 euro la 1.260 de euro pe metru patrat util

Droguri localizate cu ajutorul dronei! Cea mai mare cultura de canabis din Ucraina, descoperita intr-un lan de porumb dintr-un sat romanesc

Politistii din regiunea Cernauti au descoperit o cultura impresionanta de canabis, intr-o localitate romaneasca din raionul Noua Sulita, acestia confiscand peste 9.000 de plante in urma perchezitiilor. Cazul a fost inregistrat in localitatea Costiceni.

In urma perchezitiilor efectuate cu ajutorul dronei, oamenii legii au depistat in interiorul unui lan de porumb, cu o suprafata de circa 240 ha, 9.300 plante de canabis, bine ingrijite.

Plantele de cannabis identificate si amplasate pe mai multe parcele la o distanta de 100 metri, au fost plantate pe terenurile agricole din localitate inchiriate de o intreprindere privata.

Conform articolului 310 punct 2 al Codului Penal al Ucrainei (semanat sau cultivare mac/canepa) persoanele suspecte risca o pedeapsa sub forma de inchisoare pana la 7 ani.

Oamenii legii sustin ca cantitatea totala de canabis confiscata reprezinta un record pentru Ucraina. (I.P.)

Nota: articol preluat din ziarul de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, Ucraina, partener Impact Press

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.