BREAKING NEWS! Medicul timisorean Radu Blagoe, acuzat ca si-a batut violent propriul fiu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Seful Serviciului de Ambulanta Judetean Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat si santajat fosta iubita, pentru a relua relatia cu el, retinut de procurorii DIICOT    Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

RECHIZITORIU! Liderul arabilor sirieni din Timisoara, trimis in judecata pentru dare de mita. In acelasi dosar, un agent de politie este acuzat de luare de mita si fals intelectual

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, in data de 29 iulie 2019, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului Ghazal Hamwi Wadah, liderul arabilor sirieni din Timisoara, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. In acelasi dosar, un agent sef principal de politie din cadrul IPJ Timis a fost trimis in judecata pentru luare de mita si fals intelectual.

“Din cuprinsul rechizitoriului rezulta ca inculpatul I.E.N., in calitate de agent sef principal de politie, in data de 08.03.2019, in jurul orei 2, in timp ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, in autospeciala de politie, pe raza comunei Dumbravita, judetul Timis, a oprit in trafic pe inculpatul Ghazal Hamwi Wadah, cetatean sirian, si, intrucat a constatat comiterea de catre acesta a unei contraventii (constand in detinerea certificatului de inmatriculare avand inspectia periodica expirata), a primit de la acesta suma de 100 de euro cu titlu de mita pentru a-i aplica o sanctiune contraventionala mai usoara, atestand in mod nereal comiterea unei contraventii mai putin grave in procesul verbal intocmit la data respectiva”, ne-au transmis procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

De remarcat faptul ca acest caz de coruptie a fost denuntat de colegul de echipaj al politistului mituit cu 100 de euro, care a anuntat DGA-ul. Operatiunea fulger declansata de subalternii comisarului sef Mihaela Scornea a dus la constatarea in teren a actului de coruptie, bancnota fiind descoperita ascunsa la ciorap.

Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis. (G.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *