BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

EXCLUSIV. Premierul Viorica Dancila, baie de multime la hramul Manastirii Putna! “Adevaratii romani sunt cum sunt cei, de aici, din Suceava: oameni onesti, harnici, cu frica lui Dumnezeu!”

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, la Sfanta Liturghie arhiereasca oficiata la Manastirea Putna, in Bucovina, cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

Din delegatia guvernamentala care a fost invitata pe scena preoteasca amenajata in curtea lacasului de cult, in fata a sute de credinciosi, s-a aflat si ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor.

“Asa cum se spune in slujba acatistului, nu ne-a lasat si nu ne lasa pre noi. Va multumim ca sunteti prezenti alaturi de noi, la hramul manastirii Putna”, a marcat IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, prezenta prim-ministrului la unul dintre cele mai importante pelerinaje religioase care au loc in ziua de Sfanta Maria.

Respectand decalogul tacerii, care ne invata sa tacem, daca nu avem de spus ceva valoros, Viorica Dancila a preferat sa lase discursurile pretioase in seama inaltelor fete bisericesti prezente la evenimentul religios si sa afiseze o mina cat se poate de evlavioasa.

In schimb, cu o zi inainte, in 14 august, la o intalnire cu electoratul din Falticeni, dupa ce a participat la sedinta Comitetului Executiv Judetean al PSD Suceava, Viorica Dancila nu a ezitat sa-i laude pe bucovineni si sa anunte ca merge la Putna cu ganduri bune si cu dorinta de a aduce mai multa solidaritate si mai putina ura intre romani.

“Adevaratii romani sunt cum sunt cei de aici, din Suceava, oameni onesti, harnici, cu frica lui Dumnezeu, oamenii care cred in potentialul acestei tari. Cred ca daca toti am merge si ne-am ruga si am fi mai buni, si societatea ar fi mult mai unita, nu ar fi asa de divizata”, a spus Dancila, dupa ce mai multe femei au asigurat-o ca o vor vota la alegerile prezidentiale.

In opinia sa, macar cand vin sarbatorile ar trebui ca romanii sa fie mai buni. “Macar atunci cand vin sarbatorile am putea fi mai buni si am putea lasa deoparte lucrurile care ne despart si sa vedem lucrurile care ne unesc. Si lucrurile care ne unesc trebuie sa le avem in vedere atunci cand iesim in spatiul public si spunem anumite lucruri, cand jignim, cand venim cu atacuri verbale foarte puternice si cred ca nu asa suntem, noi, romanii”, a precizat premierul Romaniei, potrivit Monitorului de Suceava. (G.I.)

Foto: Violeta Bujdei

Leave a Reply

%d bloggers like this: