Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, in misiune de Sfanta Marie! Echipaje prezente in 20 de localitati unde au loc traditionalele rugi banatene

Efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara sunt angrenate in misiuni de asigurare a ordinii publice in minivacanta prilejuita de sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului.


Astfel, in perioada 15-16 august, echipaje de jandarmi se vor afla in proximitatea lacasurilor de cult unde se sarbatoreste hramul si in zonele de desfasurare a rugilor banatene, in 20 de localitati din judetul Timis, respectiv Giera, Denta, Paniova, Iosifalau, Pustinis, Cornesti, Urseni, Albina, Ferendia, Macedonia, Comlosu Mare, Folea, Grabat, Pesac, Sarbova, Leucusesti, Drinova, Buvovat, Chisoda si Becicherecu Mic.

“Pentru a preveni eventuale evenimente care pot duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda participantilor la aceste manifestari sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent, conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale.

Atunci cand sunt martori ai savarsirii unor fapte antisociale, cetatenii pot sesiza acest lucru echipajelor de jandarmi aflate in teren”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply