BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, este cercetat pentru omor din culpa, dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, in misiune de Sfanta Marie! Echipaje prezente in 20 de localitati unde au loc traditionalele rugi banatene

Efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara sunt angrenate in misiuni de asigurare a ordinii publice in minivacanta prilejuita de sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului.

Astfel, in perioada 15-16 august, echipaje de jandarmi se vor afla in proximitatea lacasurilor de cult unde se sarbatoreste hramul si in zonele de desfasurare a rugilor banatene, in 20 de localitati din judetul Timis, respectiv Giera, Denta, Paniova, Iosifalau, Pustinis, Cornesti, Urseni, Albina, Ferendia, Macedonia, Comlosu Mare, Folea, Grabat, Pesac, Sarbova, Leucusesti, Drinova, Buvovat, Chisoda si Becicherecu Mic.

“Pentru a preveni eventuale evenimente care pot duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda participantilor la aceste manifestari sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent, conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale.

Atunci cand sunt martori ai savarsirii unor fapte antisociale, cetatenii pot sesiza acest lucru echipajelor de jandarmi aflate in teren”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *