BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara, in misiune de Sfanta Marie! Echipaje prezente in 20 de localitati unde au loc traditionalele rugi banatene

Efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara sunt angrenate in misiuni de asigurare a ordinii publice in minivacanta prilejuita de sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului.

Astfel, in perioada 15-16 august, echipaje de jandarmi se vor afla in proximitatea lacasurilor de cult unde se sarbatoreste hramul si in zonele de desfasurare a rugilor banatene, in 20 de localitati din judetul Timis, respectiv Giera, Denta, Paniova, Iosifalau, Pustinis, Cornesti, Urseni, Albina, Ferendia, Macedonia, Comlosu Mare, Folea, Grabat, Pesac, Sarbova, Leucusesti, Drinova, Buvovat, Chisoda si Becicherecu Mic.

“Pentru a preveni eventuale evenimente care pot duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda participantilor la aceste manifestari sa evite locurile aglomerate, sa adopte un comportament decent, conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale.

Atunci cand sunt martori ai savarsirii unor fapte antisociale, cetatenii pot sesiza acest lucru echipajelor de jandarmi aflate in teren”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: