Presedintele PMP, atac violent la Guvernul Dancila! “Este un act de patriotism sa trimiti acest Guvern de deliranti in Opozitie”

Presedintele PMP, Eugen Tomac nu crede ca ALDE nu va parasi guvernarea, insa, in opinia sa, schimbarea Guvernului inainte de alegerile prezidentiale sau dupa scrutinul din toamna ar fi o solutie mult mai buna decat ceea ce avem la ora actuala la Palatul Victoria.


Eugen Tomac se asteapta ca ALDE sa ramana in coalitia de guvernare alaturi de PSD: ”Nu cred ca ALDE paraseste guvernarea. Un partid cu 4% cat a obtinut la ultimele alegeri nu-si permite sa plece in acest moment de la guvernare, dintr-un motiv foarte simplu, pentru ca oricum in interiorul lor majoritatea opteaza pentru ramanerea la guvernare, in conditiile in care ALDE a decontat tot ceea ce politic a reusit sa ”implementeze” impreuna cu PSD in ultimii ani. Deci ALDE nu are nici o perspectiva in afara guvernarii”.

Presedintele PMP declara ca Executivul Dancila trebuie demis: ”Acest Guvern, aceasta majoritate trebuie sa plece oricand vom vota o motiune de cenzura, pentru ca este un act de patriotism sa trimiti acest Guvern de deliranti in Opozitie. Schimbarea unui Guvern chiar inainte de alegerile prezidentiale sau dupa alegerile prezidentiale este o solutie mult mai buna decat ceea ce avem la ora actuala la Palatul Victoria”.

Intrebat de ce ar vrea Opozitia sa preia puterea acum, in conditiile in care situatia actuala ii convine, Eugen Tomac a raspuns: ”Da, dar eu nu cred ca a face politica doar vanand erorile celor care si-au asumat actul de guvernare si nu au realizat nici un sfert din ceea ce au promis este o solutie”. (Mara Ion)

Leave a Reply