DESCINDERE! “Pestii” prostituatelor de la periferia Timisoarei, saltati de mascati. Zeci de femei, inclusiv minore, au acuzat faptul ca sunt exploatate de membrii clanului “Spranceana”

Membrii celei mai active retele de trafic de persoane din Timisoara au fost saltati, azi dimineata, de trupele de interventie ale Politiei si ale Jandarmeriei, in cadrul unei operatiuni coordonate de procurorii DIICOT Timisoara.


Mascatii au descins, simultan, la nu mai putin de noua locatii, de unde au fost retinute mai multe persoane, printre care si liderul gruparii, Marius Stanciu (foto 1), zis ”Spranceana”, care a mai fost anchetat de DIICOT si in 2007, tot pentru trafic de persoane, la vremea respectiva fiind condamnat la 8 ani de inchisoare.

De asemenea, a fost ridicat si dus la audieri si unul dintre fiii acestuia, care poarta imaginea tatalui sau tatuata pe unul dintre brate (foto 2).

Investigatiile politistilor de la BCCO, in noul dosar, au inceput in urma cu aproape un an, rastimp in care oamenii legii au stabilit ca membrii clanului ”Spranceana” au exploatat zeci de femei, inclusiv minore, care erau plasate prin intermediul anunturilor sau erau trimise pe arterele intens circulate de la periferia Timisoarei pentru a-i ademeni pe eventualii clienti.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, in urma descinderilor au fost retinute 8 persoane, iar la audieri urmeaza sa fie aduse si 12 femei care au reclamat faptul ca sunt traficate de proxeneti.

Surse din Politie au dezvaluit ca prostituatele exploatate de reteaua “Spranceana” si-ar fi facut veacul in locurile consacrate de la periferia orasului, precum Calea Aradului, Calea Lugojului sau strada Demetriade. De asemenea, se speculeaza faptul ca proxenetii plateau taxe de protectie la oamenii legii, taxe care ajungeau pana inspre varful Politiei Municipiului Timisoara. (V.E.)

Sursa foto: pressalert.ro

2 thoughts on “DESCINDERE! “Pestii” prostituatelor de la periferia Timisoarei, saltati de mascati. Zeci de femei, inclusiv minore, au acuzat faptul ca sunt exploatate de membrii clanului “Spranceana”

  1. Spălarea imaginii milițienilor, care au arestat, cică un interlop! Teatru ieftin! Hoțul strigă hoțul. Ce, acum ați aflat prima oară de acest fenomen? Presa este plătită, cu bani murdari, periodic, ca să ne toarne gogoși pe bandă rulantă. Povestea cu proxeneții e veche de dinainte de Decembrie ’89; doar miliția și-a schimbat numele în poliție. Acești așa ziși oameni ai legii sunt mână în mână cu interlopii. Împreună formează grupuri infracționale organizate. Să vă fută Stalin, jigodii criminale!

  2. Ce rețea au destructurat dacă seară de seară pe Aradului sunt prostituatele la muncă ? Doar de curiozitate treceți seara pe Aradului și vă speriați ce specimene vedeți ! Numai poliția nu vede !

Leave a Reply