VIDEO. Ancheta interna la IPJ Prahova, dupa “lansarea” in spatiul public a filmarii in care consilierul parlamentar PSD Lucian Radulescu injura si ameninta un agent de politie

Conducerea IPJ Prahova a dispus o ancheta interna, dupa ce o filmare – in care Lucian Radulescu, consilier al deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher, a injurat si amenintat un agent de politie care i-a solicitat actele pentru amendarea unei opriri interzise – a ajuns in spatiul public.


Biroul Control Intern face verificari pentru a afla modul in care inregistrarea in care Lucian Radulescu se da in stamba a fost postata pe o pagina din mediul online.

Intamplator sau nu, acea pagina apartine politistului Marian Godina, care a rabufnit, cand a aflat modul in care este anchetat agentul care a incercat sa-si faca datoria, dar a trebuit sa suporte atitudinea de individ intangibil a consilierului Radulescu.

Va intereseaza cum a ajuns filmarea aia in spatiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumparat de el, pentru a se proteja de tot felul de situatii. Ieri se temea de influenta acelui om, de aceea a vrut ca filmarea sa fie mediatizata.

Eu am luat filmarea si am postat-o. Sa va explic si ce butoane am apasat, domnule “anchetator” si “investigator de cazuri complexe”? Vreti sa ma audiati si pe mine sa va explic mai frumos? O sa stau cu manutele la spate, o sa astept intrebarea si am sa va dau raspunsul. Dar sa nu ma luati tare, sa nu ma pierd. Aaa…si sa nu uit.

Am auzit ca atunci cand venea pe la inspectorat sa dea declaratii intr-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau sefii de pe acolo cu “Lucica”. Mai ca nu-mi vine sa cred asa ceva!! Oare d-aia isi permitea sa arunce cu legitimatia? O fi adevarat oare? Faceti niste verificari?”, este provocarea lansata de Godina, dupa ce a persiflat agitatia de la IPJ Prahova.

Pe de alta parte, consilierul Lucian Radulescu a recunoscut ca a fost recalcitrant, insa acuza faptul ca acel agent de politie il vana de mai  multa vreme. “A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Insa trebuie sa stiti ca acel domn politist demult ma vana”, a declarat Radulescu.

Intrebat de ce i-a aratat agentului legitimatia de la Camera Deputatilor, Radulescu spune ca nu a intentionat sa-l intimideze pe politist.

“Nu are treaba una cu alta. Toate documentele erau in portofel, inclusiv acea legitimatie. Am fost amendat pentru stationare interzisa. Poate am fost putin recalcitrant, imi asum ce am facut”, a mai spus consilierul deputatului PSD de Prahova Laura Moagher.

Consternata de modul in care a reactionat consilierul sau in momentul in care a fost oprit in trafic, deputatul Laura Moagher a anuntat concedierea lui Lucian Radulescu.

“Avand in vedere situatia precizata, am decis sa inchei orice colaborare cu domnul Lucian Radulescu, incepand chiar de astazi!”, a scris pe Facebook deputatul PSD. (V.E.)

Leave a Reply