BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

O „sageata” a traficantilor de tigari din Timis, saltata din Piata Iosefin de catre jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Deta, a fost ridicat de catre jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, dupa ce a fost depistat ca ofera spre vanzare tigari de contrabanda.

“Sageata” traficantilor de tigari – dupa cum sunt denumiti in limbaj specific distribuitorii locali ai marfurilor de contrabanda – a fost observata, zilele trecute, in zona Pietei Iosefin, in timp ce transporta mai multe pachete intr-o sacosa.

La vederea echipajului de jandarmi, aceasta a prezentat un comportament suspect, fapt pentru care jandarmii au procedat la a-i stabili identitatea.

La verificari a rezultat ca este vorba de un barbat in varsta de 60 de ani, cu domiciliul in orasul Deta, din judetul Timis, asupra caruia s-au descoperit 170 de pachete cu tigari de contrabanda.  Acestea ar fi valorat, pe piata neagra, mai mult de 2000 lei.

“Persoana in cauza nu a putut prezenta documente legale pentru tigarile detinute, existand suspiciunea ca acestea provin din activitati de contrabanda.

Jandarmii au ridicat intreaga cantitate de tigari, in vederea confiscarii si predarii Directiei Regionale Vamale Timisoara, spre luarea masurilor ce se impun”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: