O „sageata” a traficantilor de tigari din Timis, saltata din Piata Iosefin de catre jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Deta, a fost ridicat de catre jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, dupa ce a fost depistat ca ofera spre vanzare tigari de contrabanda.


“Sageata” traficantilor de tigari – dupa cum sunt denumiti in limbaj specific distribuitorii locali ai marfurilor de contrabanda – a fost observata, zilele trecute, in zona Pietei Iosefin, in timp ce transporta mai multe pachete intr-o sacosa.

La vederea echipajului de jandarmi, aceasta a prezentat un comportament suspect, fapt pentru care jandarmii au procedat la a-i stabili identitatea.

La verificari a rezultat ca este vorba de un barbat in varsta de 60 de ani, cu domiciliul in orasul Deta, din judetul Timis, asupra caruia s-au descoperit 170 de pachete cu tigari de contrabanda.  Acestea ar fi valorat, pe piata neagra, mai mult de 2000 lei.

“Persoana in cauza nu a putut prezenta documente legale pentru tigarile detinute, existand suspiciunea ca acestea provin din activitati de contrabanda.

Jandarmii au ridicat intreaga cantitate de tigari, in vederea confiscarii si predarii Directiei Regionale Vamale Timisoara, spre luarea masurilor ce se impun”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply