BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

INCIDENT. Invatatoare retinuta de politisti, dupa ce a atacat doi elevi cu spray lacrimogen. Care este decizia luata de directiunea scolii

O invatatoare din Satu Mare a fost retinuta pentru rele tratamente aplicate minorului si purtare abuziva si urmeaza sa fie prezentata, joi, instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce, miercuri, a atacat cu spray paralizant doi elevi care ii deranjau ora.

Purtatorul de cuvant al IJP Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, ca incidentul a avut loc la scoala gimnaziala din Santau.

Aici, o invatatoare a atacat cu spray lacrimogen doi elevi, de 6 si 7 ani.

„Am fost sesizati ca o invatatoare la ora a pulverizat spray lacrimogen catre doi elevi, de 6 si 7 ani, unul in clasa pregatitoare si altul in clasa a I-a pe motiv ca au deranjat la ora. Femeia a fost retinuta si urmeaza sa fie prezentata instantei pentru masurile legale”, a declarat Cochera.

Cei doi elevi au fost dusi la dispensar, dar nu au avut nevoie de spitalizare. In urma incidentului, toata scoala a fost evacuata.

Contractul de munca al invatatoarei din Satu Mare retinuta dupa ce a atacat doi elevi cu spray lacrimogen a fost desfacut. Nu este pentru prima data cand contractul este desfacut inainte de termen.

Purtatorul de cuvant al ISJ Satu Mare, Adriana Dinga, a declarat ca invatatoarei i s-a desfacut contractul de munca incepand de joi.

Clasa in care preda aceasta a fost preluata de un alt cadru didactic.

Despre invatatoare, Adriana Dinga spune ca a fost angajata cu norma intreaga, ca suplinitor, cu contract de munca pe perioada determinata, de un an, in urma concursului organizat de Inspectorat in 4 septembrie.

„Ca si reactie violenta nu stiu sa va spun, dar au fost situatii in anii trecuti in care a fost incadrata pe post tot ca suplinitor, la alte scoli, dar a cerut desfacerea contractului de munca inainte de terminarea anului scolar”, a afirmat Dinga. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: