BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Interlopul Nutu Camataru a ramas fara animalele exotice detinute in gradina zoologica din curtea casei sale. Autoritatile i-au “confiscat” inca doua maimute si o camila, dupa patru lei si doi ursi

Politistii de la Sectia 24 din Bucuresti au gasit in locuinta familiei lui Nutu Camataru, liderul lumii interlope din Capitala, doua maimute si o camila, care au fost preluate de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.

Primatele au fost descoperite in urma unei perchezitii, care a avut loc, miercuri dimineata, intr-o casa din Sectorul 5, apartinand cunoscutului interlop, care si-a improvizat, in curte, o adevarata gradina zoologica, unde a adus animale exotice. Perchezitiile au fost facute impreuna cu angajati ai Garzii de Mediu si ai primariei.

Descinderea la casa lui Nutu Camataru, unde se afla gradina zoologica improvizata, s-a facut dupa ce, in urma cu o saptamana, o maimuta scapata din curtea sa a fost prinsa cu greu de echipajele Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).

“Mai multe echipaje ASPA, insotite de un medic veterinar specialist in animale salbatice, s-au aflat in cartierul Ferentari, in cautarea unei maimute. Pe parcursul operatiunii, medicul veterinar si echipajele ASPA s-au intalnit de mai multe ori cu animalul salbatic, insa acesta si-a schimbat de mai multe ori locatia, in cele din urma capturarea fiind posibila dupa ce maimuta s-a refugiat in podul unei case din cartierul Ferentari”, a declarat, miercurea trecuta, purtatorul de cuvant al ASPA, Catalina Tranescu.

Maimuta care a hoinarit prin Bucuresti, un mascul din specia Macac, in varsta de 3 ani, a fost dusa la Centrul de Salvare si Reabilitare a Animalelor Salbatice Visul Luanei. Animalul va ramane in centru aproximativ 30 de zile, timp in care ii vor fi facute mai multe analize medicale. In paralel, se cauta o gradină zoologica pentru gazduirea sa pe viitor.

Reamintim ca, in urma cu sase ani, autoritatile au mai preluat din curtea fratilor Camataru nu mai putim de patru lei si doi ursi.

Legislatia interzice persoanelor fizice sa detina animale exotice. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: