BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Tentative de OMOR. Doi tineri din Timis au fost arestati preventiv, dupa ce au fost implicati in agresiuni de o violenta extrema

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 17.09.2018 punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul U.D.C. sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor.

In sarcina inculpatului s-a retinut faptul ca, in data de 16.09.2019, in jurul orei 23.10, in timp ce se afla pe o strada din Municipiul Timisoara impreuna cu colegul sau G.D.F., i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un briceag, una dintre acestea in zona gatului.

Persoana vatamata a suferit leziuni traumatice care i-au pus viata in primejdie si care necesita pentru vindecare un numar de 8-10 zile de ingrijiri medicale.

“In data de 18.09.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile”, ne-a transmis Violeta Filip, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Un mandat de arestare pe 30 de zile a primit, in 15.09.2019, si G.O.C., din Tomnatic, cercetat tot pentru tentativa de omor. Acesta a fost retinut in data de 14.09.2019, dupa ce a provocat scandal pe terasa unui bar din localitate. Pe fondul unui conflict spontan si a starii de ebrietate, acesta a lovit cu o sticla in zona capului persoana vatamata O.M.V., provocandu-i mai multe plagi taiate in zona laterocervicală dreapta, cu secționare de vena jugulara, persoana vatamata suferind leziuni care i-au pus viata in primejdie.

In ambele cazuri, cercetarile continua, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: