Tentative de OMOR. Doi tineri din Timis au fost arestati preventiv, dupa ce au fost implicati in agresiuni de o violenta extrema

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 17.09.2018 punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul U.D.C. sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor.


In sarcina inculpatului s-a retinut faptul ca, in data de 16.09.2019, in jurul orei 23.10, in timp ce se afla pe o strada din Municipiul Timisoara impreuna cu colegul sau G.D.F., i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un briceag, una dintre acestea in zona gatului.

Persoana vatamata a suferit leziuni traumatice care i-au pus viata in primejdie si care necesita pentru vindecare un numar de 8-10 zile de ingrijiri medicale.

“In data de 18.09.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile”, ne-a transmis Violeta Filip, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Un mandat de arestare pe 30 de zile a primit, in 15.09.2019, si G.O.C., din Tomnatic, cercetat tot pentru tentativa de omor. Acesta a fost retinut in data de 14.09.2019, dupa ce a provocat scandal pe terasa unui bar din localitate. Pe fondul unui conflict spontan si a starii de ebrietate, acesta a lovit cu o sticla in zona capului persoana vatamata O.M.V., provocandu-i mai multe plagi taiate in zona laterocervicală dreapta, cu secționare de vena jugulara, persoana vatamata suferind leziuni care i-au pus viata in primejdie.

In ambele cazuri, cercetarile continua, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept. (V.E.)

Leave a Reply