Luptatorii Brigazii Antitero a SRI Timis si “Scorpionii” Ministerului Aparararii Nationale, vedetele unui challenge al resurselor fizice si mentale

Brigada Antitero a SRI Timis, „Scorpionii” Ministerului Apararii Nationale, si alte doua puternice echipe institutionale, una din partea ISU si una din partea Penitenciarului Timisoara, sunt vedetele unei competitii care promite un adevarat spectacol al abilitatilor sportive, al rezistentei mentale si al coordonarii in echipa.


Sambata, 21 septembrie, 18 echipe formate din cate 4 membri fiecare se vor intrece in cadrul competitiei Ultimate Smartfit Challenge Team Edition 2019, pe un traseu special conceput pentru provocarea limitelor fizice dar si mentale.

Atractia concursului va fi o cursa cu obstacole care va avea loc in Piata Libertatii, pregatita cu ajutorul Ministerului Apararii Nationale pentru a pune la incercare forta si tenacitatea competitorilor.

“Concursul va cuprinde 5 probe, desfasurate in 5 locatii diferite din Timisoara (Smartfit Studio 2, Stadionul Dan Paltinisanu, Club D’Arc pe Mal, Piata Libertatii, Smartfit Studio 1), printre care se numara inotul si pedalatul, urcatul si coboratul scarilor cu o „rama” de mare greutate in spate, vaslitul, genuflexiuni si exercitii din haltere si gimnastica, toate efectuate in echipa”, ne-a comunicat Georgiana Radu, reprezentanta organizatorilor.

Printre cele 18 echipe participante, se numara si 4 echipe care reprezinta institutii publice ale judetului Timis, si anume, echipa „Scorpionii”, care reprezinta Ministerul Apararii Nationale, echipa „BAT – DRI Banat”, care reprezinta Brigada Antitero – Directia Regionala de Informatii Banat, echipa „We don’t quit”, care reprezinta Penitenciarul Timisoara si echipa „ISU Timis”, care reprezinta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis.

Startul competitiei se va da la ora 9,30, la Smartfit Studio 2, unde va avea loc prima proba, iar apoi participantii vor porni, in alergare, spre urmatoarele puncte de pe traseu. Primele 3 echipe vor fi desemnate castigatoarele competitiei, in cadrul festivitatii de premiere care va avea loc la Smartfit Studio 1 incepand cu ora 14,30. (I.P.)

 

Leave a Reply