Scandal in Politia Timis! Viceliderul de sindicat avertizeaza asupra instalarii dictaturii Alin Petecel. “Lasati deoparte dictatura, ca ajunge!”

Tot mai incomod, pe zi ce trece, pentru sefimea din cadrul IPJ Timis, agentul sef Valer Kovacs, vicepresedintele Filialei Timis a Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), a izbucnit, astazi, intr-o postare pe Facebook, in care atrage atentia ca in institutia de pe bulevardul Take Ionescu, sub domnia inspectorului sef  Alin Petecel, exista riscul instalarii unei dictaturi.


“Vreau sa va transmit un mesaj de la colegii din subordine, domnilor comandanti de inspectorat: sedintele sunt prea lungi, prea dese! Lasati oamenii sa si lucreze! Luni sedinta ( 2-3 ore), vineri sedinta (2-3 ore). Daca intervine ceva, mai facem o sedinta si la jumatatea saptamanii, ca sa fie treaba treaba, si sa nu uitam ierarhia.

Lasati deoparte dictatura, ca ajunge. Respectul nu se obtine prin dictatura. Sunt convins ca sunt destui care sa va transmita acest mesaj. Daca este necesar, va trimit si scris. Majoritatea nu au curajul sa va spuna adevarul! Ei bine, va spun EU adevarul, chiar daca supara”, atrage atentia Valer Kovacs, care-si incheie mesajul cu un citat de protocol, referitor la o buna relationare dintre sindicat si conducerea IPJ Timis, bazata pe respect reciproc si respectarea prevederilor legale.

De altfel, in ultima vreme, dupa aparitiile televizate in care a dezvaluit problemele cu care se confrunta politistii din Timis, inclusiv motivele obscure care au dus la inchiderea poligonului din curtea politiei si trimiterea politistilor la poligoanele private din oras, Valer Kovacs a devenit o tinta pentru conducatorii IPJ Timis.

“Unii sefi au alte preocupari, evaluarea mea profesionala, sa-mi aduca critici prin sedinte de rahat. Nu va bazati pe sustinere politica, ca partidele scartaie. Bazati-va pe experienta si cunostinte, daca vreti sa ramaneti la conducere. Va veni si vremea “ievaluarii” voastre, care se va face pe bune, si daca nu sunteti bazati pe cunostinte si experienta, veti zbura din scaunele voastre moi si pufoase in secunda doi si nu cred ca aplaudacii vostri va vor mai sustine daca cadeti”, este un alt avertisment postat pe Facebook de viceliderul de sindicat.

De fapt, adevaratul lider de sindicat si reprezentant al politistilor din teren, in conditiile in care presedintele SNPPC Timis, comisarul sef Traian Tatar, este sef al Serviciului Cabinet, face parte din echipa de conducere a Politiei Timis, iar rolul sau la sindicat vizeaza, din cate se pare, reducerea organizariei la tacere si aducerea acesteia in subordinea inspectorului sef. O incompatibilitate care, indiferent cum s-ar explica paradoxul alegerii unui sef in fruntea sindicatului, incalca flagrant Legea dialogului social… (G.I.)

5 thoughts on “Scandal in Politia Timis! Viceliderul de sindicat avertizeaza asupra instalarii dictaturii Alin Petecel. “Lasati deoparte dictatura, ca ajunge!”

  1. Pe lângă echipa managerială formată din toți lingăii lui Petecel (de la Tătaru Richard inimă de leu până la Popa Alin și de la Andrei Emil până la Prohap limbă de foc, via Drăguța, Iacobescu, și ceilalți, ”Proști Măria Ta!…, proști da mulți!…”) mai lipseau exact acești Muppets – Danciu, Kovacs și Malcoci, abilitați să reveleze problemele esențiale ale Poliției și să se războiască cu conducerea IPJ Timiș pe FACEBOOK. Cam ăsta e tabloul de ansamblu al Poliției Timiș. Restul e cancan!

  2. Problemele le-am trimis și în scris, doar ca nu prea îi interesează, măcar pe Facebook le văd câteva mii de persoane în același timp!!! Măcar am avut curajul să vorbesc deschis, alții nu au curajul nici identitatea sa și-o dezvăluie!!! Îmi imaginez ce curajoși sunteți!!!

  3. Atâta timp cât toți sunt numiti doar pe criterii politice sau șpagă, tot asa va fi, cei care ocupa functii pe spaga sunt ușor de identificat fiindcă cu prima ocazie își atribuie salar de excelenta doar pentru a recupera banii pe care i au oferit pentru postul pe care îl ocupa, iar cei numiți pe criterii politice se observa cu ușurință după IQ

  4. Atât ştiu să facă aceşti şefi – şedinţe cu nemiluita, cât mai lungi unde vorbesc singuri numai ca să se audă în urma cărora nu se reţine nimic, nu se transmite niciun ordin ca lumea, într- un cuvânt inutile. Vorba acea : timpul trece, salariul merge ! Dacă ar fi ceva de capul lor şi ar respecta muncă, în general, nu s-ar auzi singuri în şedinţe toată ziua, dar noi ca sudişti ce suntem, hai la o şedinţă ! Când era simplu ofiţer, d- nului Petecel nu-i plăceau absolut deloc şedinţele, uneori pleca sub diverse pretexte. Acest lucru ar trebui să şi-l amintească şi să-l pună pe gânduri, dacă ar vrea sau dacă are gânduri !

  5. Unii oameni uită repede de unde au plecat.Au senzația ca voi domni veșnic.Se înșeală amarnic.Daca nu faci lucruri bune cat ești pe functie pentru colegii tăi, dupa ce pleci, oamenii te vor ține minte ca atare.Nu mă refer la salarii de ” merit” împărțite după criterii deosebite,celor din birou în care și-au pus viața în pericol pentru salvarea de vieți omenești, fac referire la lucruri importante pentru toți polițiștii din Inspectorat. Ca si agenții din stradă sunt polițiști,nu doar ofițerii cu salariile de excelență care nu au curajul sa va prezinte adevărul așa cum este. De ei trebuie să aveți grijă,ei își pun viața în pericol zilnic când merg la intervenții, nu cei de la birou, domnilor comandanți!!! La aia trebuie să meditați la ședințe!!!! Lăsați criticile, și promovați meritele colegilor care își pun viața în pericol.
    Cu deosebita stima si respect reciproc!!!
    Mă semnez, nu sunt anonim.

Leave a Reply