Delegatie de afaceri a CCIA Timis, prezenta la Targul International ZR-BizNet din Zreneanin, Serbia. La manifestare au participat peste 100 de companii din mai multe tari balcanice (P)

In perioada 19 – 21 septembrie, o delegatie de afaceri a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis a participat la o misiune economica la Zrenianin, in Serbia, cu ocazia celei de-a III-a editie a Targului International ZR-BizNet.


Evenimentul s-a adresat firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea si dezvoltarea afacerilor si investitiilor, la nivel interregional si transfrontalier.

Au expus pe o suprafata de 1500 mp, interior, si pe platoul din fata pavilionului peste 100 de companii din toate regiunile Serbiei dar si din Bosnia-Hertegovina, Muntenegru si Romania.

Reprezentantii firmelor timisene si-au prezentat oferta de produse si servicii in stand individual si in standul colectiv al CCIAT, puse la dispozitie in mod gratuit de catre organizatorii sarbi. Firmele timisene au participat si la discutii B2B unde au stabilit contacte de afaceri in domenii de interes reciproc.

In cadrul programului conex, au fost organizate prezentari de firma si seminarii pe teme de interes: antreprenoriatul feminin, piata muncii, digitalizarea etc. Totodata, targul produselor mestesugaresti a atras un numeros public vizitator.

Manifestarea expozitionala a fost organizata de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regionala de Comert si Industrie Zrenianin, Asociatia Generala a Antreprenorilor si Uniunea Patronala din Zrenianin.

Prezenta CCIA Timis si a firmelor timisene la aceasta manifestare expozitionala, derulata anterior sub denumirea INOCOOP, este una traditionala de peste 20 ani si a condus la stabilirea de contacte de afaceri directe si la initierea de proiecte europene transfrontaliere. (I.P.)

Leave a Reply