BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Liderul interlopilor din vestul tarii, Utu Rohozneanu, descindere la un restaurant din Timisoara. “Imparatul” a fumat trabuc si a servit cina

Clientii unui restaurant din Timisoara au resimtit o stare de nesiguranta, miercuri seara, timp de cateva ore, desi atmosfera din local era una extrem de relaxanta si de agreabila. Mancaruri ca la mama acasa, bauturi fine, muzica in surdina, ospatari serviabili.

Sentimentul de nesiguranta a fost provocat de aparita in local a unuia dintre cei mai cunoscuti interlopi din vestul tarii, insotit de garzile sale de corp, care a ocupat o masa mai la vedere. Este voba despre “imparatul” Utu Rohozneanu, care conduce cel mai puternic clan interlop din Arad, in palmaresul caruia exista cateva descinderi violente la Timisoara, unde si-a infruntat adversarii din lumea interlopa chiar la ei acasa.

De fiecare data, durii Timisoarei au pierdut disputele, fie ca s-au inarmat cu bate sau arme albe, cum s-a intamplat, cu cativa ani in urma, in Complexul Studentesc.

Aroganta lui Rohozneanu a mers pana intr-acolo, incat nu a ezitat sa traga cu pistolul la botezul fiului lui George Pop, fost boss al lumii interlope din Timisoara, la evenimentul festiv care a avut loc la restaurantul Termal.

Revenind la prezenta lui Utu Rohozneanu, insotit de baietii sai, miercuri seara, la restaurantul din Timisoara, sursele noastre spun ca “imparatul” s-a comportat exemplar, nu a facut scandal, ci doar si-a aprins un trabuc de om cu greutate.

“Am stat cu frica, sa nu declanseze vreo razbunare. Avea trabucul in coltul gurii, sigur ca nu i-a spus nimeni ca in spatiile inchise nu se fumeaza. Singurii clienti relaxati au fost cei care habar nu aveau cine e personajul. As fi incercat sa fac o poza, dar nu vreau sa trebuiasca sa ma mut din oras”, ne-a dezvaluit unul dintre clientii aflati in restaurant.

Poate nu e lipsit de importanta sa spunem ca de paza si protectia acelui restaurant se ocupa o firma girata de luptatorul Lucian Boncu, aflat in bune relatii, se pare, cu interlopul din Arad.

Reamintim ca Utu Rohozneanu, care ar fi trebuit sa faca puscarie pana in 2040, fiind condamnat pentru infractiuni cu violenta si trafic international de droguri de mare risc, a fost eliberat conditionat, in august 2017 (foto 2), dupa opt ani de carcera, si este de presupus ca nu mai doreste sa ajunga dupa gratii. Tocmai de aceea, daca e ceva de rezolvat, vreo reglare de conturi, de aceste probleme ar putea sa ocupe “locotenentii” sai. (V.E.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *