ATIPIC BEAUTY. Fotomodele si manechine in scaune cu rotile, intr-o prezentare de moda emotionanta, la Iulius Town Timisoara

Asociatia Open Your Heart, in parteneriat cu MCS Models, le invita pe doamne si domnisoare, duminica, incepand cu ora 19, la „Atipic Beauty Timisoara 2019 supported by Alin Galatescu”, o prezentare de moda emotionanta, aflata la a 20-a editie, care sta sub semnul mesajului puternic pe care doreste sa-l transmita: „Frumusetea e in noi, nu in aparente!”.


Prezentarea de moda inedita aduce pe scena tinute semnate de celebri designeri romani: Tina Olari, Aryanna Karen, L’ Atelier Couture by Loredana Ciangau, Mahnoor by Loredana Sandu, Eln’s by Tabita Gliga, Urma Fashion, Tudor Tailor, Men’s Club, Nicoleta Negura, Mr. Roman, Aleha Toncea si Rouge.

Rochiile, care aduc un omagiu frumusetii feminine, sunt prezentate de 12 modele atat de fashion, cat si de viata, prin atitudinea, perseverenta si caracterul lor. Acestea vor defila alaturi de personalitati din Timisoara si isi propun sa schimbe mentalitatea fata de persoanele cu dizabilitati. Intrarea la eveniment este gratuita, insa cei care doresc sa sustina cauza asociatiei o pot face prin intermediul unor donatii.

“Proiectul meu de suflet, Atipic Beauty, a fost creat pentru ca oamenii cu dizabilitati sa fie priviti ca oameni normali. Pentru ca asta si sunt, si pot construi mult in viata, in ciuda dizabilitatilor. Evenimentele noastre fashion aduc pe podium modele in scaun rulant, care defileaza alaturi de celebritati, in creatii vestimentare a designerilor romani”, spune Magda Coman, fost fotomodel international, care a ramas paralizata in urma unui accident rutier.

Tot in acest weekend, sambata si duminica, pe 28 si 29 septembrie 2019, sportul este vedeta in ansamblul mixt din centrul orasului, in cadrul Iulius Town StreetBall Competition. Evenimentul reuneste jucatori profesionisti si amatori deopotriva.

In cele doua zile, incepand cu ora 10, cei dornici de miscare vor concura in diferite etape ale competitiei care pune la bataie premii in valoare totala de peste 3.000 de euro. Pe langa acestea, cei mai talentati jucatori se intrec si pentru premiul cel mare, de 1.000 de euro.

Concurentii vor oferi un adevarat show cu ajutorul schemelor de aruncat la cos si trucurilor acestui popular sport urban de echipa. La randul sau, publicul va avea parte de provocari si concursuri cu premii, demonstratii sustinute de jucatori profesionisti si o atmosfera de competitie.

De asemenea, de vineri pana duminica inclusiv, doua targuri tematice isi deschid portile pentru timisoreni si nu numai. Targul de Blanuri si Piele, amplasat la demisolul mall-ului, vine in atentia acestora cu numeroase colectii de sezon, in ton cu ultimele tendinte. Haine sau veste de blana, paltoane sau caciuli vor face deliciul doamnelor si domnilor amatori de a fi in pas cu moda.

Targul de Antichitati, desfasurat la parterul centrului comercial, ii invita pe cei ce indragesc obiectele vintage sa paseasca catre trecut. Bijuterii si ceasuri unicat, portelanuri, argintarie, filatelie, decoratiuni, numismatica, piese de mobilier, dar si multe altele isi vor transmite propriile istorisiri, incantand prin frumusete si diversitate. (I.P.)

Leave a Reply