Conferinta „Master Your Card” ajunge si la Timisoara. Care sunt beneficiile platilor electronice si a serviciilor cu valoare adaugata (P)

Mastercard Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei doresc sa vina in intampinarea corporatiilor din Romania cu o serie de evenimente de informare, sub egida „Master Your Card”, privind beneficiile ce pot fi castigate de clientii companii mari din folosirea metodelor de plata electronica si a serviciilor cu valoare adaugata.


Informatii precum: care sunt optiunile de gestionare a platilor companiilor, cine sunt actorii implicati in platile electronice, care sunt beneficiile platilor electronice pentru corporatii, care sunt solutiile de gestiune a deconturilor, care sunt practicile internationale privind centralizarea datelor, toate pot fi aflate in cadrul workshopului „Master Your Card”.

Evenimentul se desfasoara in data de 3 octombrie 2019, orele 10,30 – 13,30, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, P-ta Victoriei nr. 3, Sala C.E.D.O.

Temele supuse dezbaterii sunt:

 Despre cheltuielile companiilor

 Rolul cardurilor business

 Un ecosistem de informatii

 Deconturi si raportari

 Experienta clientului

Speakeri:

o Laura STEFAN, Director, Specialist Sales, Nontraditional Business Development,

Mastercard

o Bogdan PATRU, Public Policy Manager, Mastercard Romania

Evenimentul se incheie cu o sesiune de socializare. (I.P.)

Leave a Reply