BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Conferinta „Master Your Card” ajunge si la Timisoara. Care sunt beneficiile platilor electronice si a serviciilor cu valoare adaugata (P)

Mastercard Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei doresc sa vina in intampinarea corporatiilor din Romania cu o serie de evenimente de informare, sub egida „Master Your Card”, privind beneficiile ce pot fi castigate de clientii companii mari din folosirea metodelor de plata electronica si a serviciilor cu valoare adaugata.

Informatii precum: care sunt optiunile de gestionare a platilor companiilor, cine sunt actorii implicati in platile electronice, care sunt beneficiile platilor electronice pentru corporatii, care sunt solutiile de gestiune a deconturilor, care sunt practicile internationale privind centralizarea datelor, toate pot fi aflate in cadrul workshopului „Master Your Card”.

Evenimentul se desfasoara in data de 3 octombrie 2019, orele 10,30 – 13,30, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, P-ta Victoriei nr. 3, Sala C.E.D.O.

Temele supuse dezbaterii sunt:

 Despre cheltuielile companiilor

 Rolul cardurilor business

 Un ecosistem de informatii

 Deconturi si raportari

 Experienta clientului

Speakeri:

o Laura STEFAN, Director, Specialist Sales, Nontraditional Business Development,

Mastercard

o Bogdan PATRU, Public Policy Manager, Mastercard Romania

Evenimentul se incheie cu o sesiune de socializare. (I.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *