BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Expozitia pentru copii „First Kids on Mars” – descopera planeta Marte si robotul Curiosity, la Iulius Town Timisoara (P)

In perioada 7 – 16 octombrie 2019, la Iulius Town Timisoara va avea loc expozitia interactiva si educativa pentru copii „First Kids on Mars”. Copiii vor intra in lumea astronautilor, invatand despre sistemul solar si planeta Marte cu ajutorul unor elemente de butaforie de o calitate exceptionala, precum si cu ajutorul tehnologiilor moderne.

„First Kids on Mars” le propune copiilor un concept inedit de petrecere a timpului in scop educativ: o aventura pe planeta Marte, intr-un circuit de neuitat.

La Iulius Mall, parte integrata a proiectului mixt Iulius Town, in zona Intersport, copiii vor fi imbracati in astronauti. Acestia, indrumati de animatori, isi vor testa abilitatile de cosmonauti in diverse misiuni si vor invata despre gravitatie in sistemul solar. Apoi, copiii vor pregati, la un panou de comanda, lansarea unei rachete pe Marte, urmarind instructiunile pentru a apasa pe butoanele corecte.

Prichindeii vor avea ocazia sa descopere cum traiesc cosmonautii in spatiu, intr-un cilindru rotativ, care simuleaza o statie spatiala. De asemenea, vor cunoaste planetele prin intermediul robotului Curiosity si a realitatii augmentate.

Animatorii le vor prezenta micilor curiosi cum se incearca gasirea unor dovezi de existenta a vietii pe Marte. La finalul aventurii, copiii isi vor putea face multe poze haioase pentru a marca experienta inedita si vor fi recompensati cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expozitia interactiva se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute. Pretul unui bilet este de 15 lei de persoana, iar in cazul grupurile de minimum 10 persoane, pretul este de 10 lei de persoana. Programarile se pot face la numarul la telefon 0746 994 442, in intervalul orar 09 – 17. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: