BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Forum international de afaceri, organizat de CCIA Timis! Firme din Cehia, Rusia, Grecia si Romania cauta oportunitati de afaceri in Timis (P)

Centrul Regional de Afaceri al CCIAT Timis va gazdui, in 24 octombrie, intre orele 10,30 – 16, un forum international de afaceri, unde si-au anuntat prezenta investitori si oficialitati din mai multe tari.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in contextul misiunilor economice si al vizitelor organizate, in cursul acestui an, in Republica Ceha, la un eveniment de promovare a judetului in orasele Praga, Plzen si Karlovy Vary, in Federatia Rusa, la Moscova si Saint Petersburg si in Grecia, la Salonic.

De asemenea, acordurile de colaborare inter-camerale semnate cu ocazia acestor actiuni ofera cadrul institutional adecvat pentru derularea de actiuni comune.

Scopul evenimentului il reprezinta valorificarea oportunitatilor de afaceri si investitii dintre Judetul Timis si aceste tari si regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, cresterea numarului investitiilor straine in judetul Timis si promovarea produselor autohtone pe aceste piete.

Delegatiile straine sunt compuse din reprezentanti ai camerelor de comert partenere din aceste tari si din 50 de companii din toate sectoarele de activitate. Alaturi de firmele romanesti, la Forum vor fi prezente firme din Italia, Serbia si Ungaria.

La sesiunea plenara, au fost invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, ai administratiei publice locale, ai institutiilor si serviciilor deconcentrate care reglementeaza functionarea unei firme in Romania.

Participantii romani si straini vor avea ocazia sa viziteze o mini-expozitie de produse “Made in Banat”. Vor avea standuri firmele Apa Aur'a, Crama Aramic, Terra Apis, Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricola Lovrin si Asociatia pentru Promovarea Turismului in Judetul Timis, unde vor fi expuse produse traditionale, de gastronomie si arta mestesugareasca.

Termen de confirmare a participarii: 15 octombrie 2019. Participarea este gratuita. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: