BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Prezidentiabilul Alexandru Cumpanasu, in atentia DNA! Acesta a primit de la Ministerul Culturii o finantare nerambursabila de 1 milion de lei

Directia Nationala Anticoruptie a solicitat de la Ministerul Culturii documente legate de contractul pe care aceasta institutie l-a incheiat, in septembrie anul trecut, in timpul mandatului detinut de actorul George Ivascu, cu fundatia condusa de Alexandru Cumpanasu.

In urma cu o luna, Libertatea a scris ca Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID), condusa de Cumpanasu, a primit de la Ministerul Culturii o finantare nerambursabila de aproximativ 1 milion de lei.

Aceasta s-a facut in cadrul programului pentru Centenar, iar 840.000 de lei din acea suma au fost platiti ca drepturi de autor direct catre Cumpanasu, in schimbul realizarii a trei lucrari despre Marea Unire.

Libertatea a dezvaluit ca aceste trei lucrari sunt, de fapt, trei brosuri, de maximum 18 pagini fiecare, brosuri al caror continut a fost copiat, cu mici modificari, de pe Wikipedia, Google sau de pe diverse site-uri.

In replica, Alexandru Cumpanasu a sustinut ca este vorba despre trei carti, cu peste 200 de pagini fiecare, pe care le-a scris intr-o luna: „Am si eu niste capabilitati, aveam ideile dinainte”. Autorul a refuzat, insa invitatia de a veni si a prezenta cartile respective in redactia Libertatea. (V.E.)

 

One Response to Prezidentiabilul Alexandru Cumpanasu, in atentia DNA! Acesta a primit de la Ministerul Culturii o finantare nerambursabila de 1 milion de lei

  1. Servo says:

    Sa il ia si pe fratesau care e sef mare la frontiera, de nu a auzit nimeni de el. Doar sa pap bani is buni ăștia din familia Cumpanasu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *