BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Ziua Armatei Romane se sarbatoreste in Iulius Town Timisoara! Defilare, expozitii de armament, concerte de fanfara, tehnici de supravietuire si oferta MApN pentru candidatii la o cariera in domeniu (P)

Sambata, 19 octombrie 2019, in Iulius Town se va desfasura un eveniment special ce se inscrie in seria manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei. In intervalul orar 10 – 20, timisorenii sunt invitati sa ia parte la o serie de activitati captivante.

Cu acest prilej, militarii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” vor fi prezenti in parcul Iulius Gardens din Iulius Town, curiosii putand sa admire tinutele militare, sa participe la expozitii si concerte de fanfara, sa invete tehnici de acordare a primului ajutor, dar si de supravietuire.

De la 12 la 20, muzica de fanfara va cuprinde orasul din oras, iar intre 14 si 20, la interval de doua ore, detasamente de militari vor defila in uniformele specifice, spre admiratia clientilor Iulius Town. De asemenea, vor avea loc si expozitii de tehnica militara, armament si echipamente de comunicatii folosite in teatrele de operatii.

La photo corner-ul tematic, admiratorii Armatei Romane vor avea ocazia sa se fotografieze purtand diverse articole de uniforma militara, precum veste de protectie, casti de pilot si alte accesorii specifice aviatorilor. Copiii vor fi atrasi de picturile pe fata in culori de camuflaj.

Tehnicile de supravietuire vor fi prezentate in cadrul unui minipoligon de cercetare, iar cele de acordare a primului ajutor se pot invata de la specialistii Spitalului Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” din Timisoara, care vor oferi si alte servicii militare medicale din specialitatile:  O.R.L., dermatologie, psihologie, pneumologie, neurologie, oftalmologie, gastroenterologie, ginecologie si chirurgie.

Mai mult, cei care isi doresc o cariera in domeniul militar pot cere detalii de la punctul de informare, unde va fi prezentata oferta educationala a Ministerului Apararii Nationale.

Vino si tu in Iulius Town sa celebram Ziua Armatei Romaniei! (I.P.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *