BISNITA la RAR Timis! Un vanzator ambulant este tolerat in curtea reprezentantei pentru a face comert “la negru” cu dulciuri aduse din Serbia

Curtea reprezentantei RAR Timis a devenit, in ultima perioada, un adevarat talcioc pentru soferii care stau la coada pentru verificarea masinilor.


Zilnic, un vanzator ambulant, cunoscut sub porecla de Cipiripi, se plimba printre autoturismele care inainteaza, incet, catre halele de inspectie, oferind spre vanzare produse made in Serbia. Ciocolata Eurocrem si Cipiripi, napolitane, boamboane si biscuiti, dar si alte dulciuri celebre din tara vecina, carate cu portbagajul si vandute in curtea institutiei conduse de Dejan Plavosin.

Un membru de frunte al PSD Timis, fost ginere al senatorului Viorel Matei, care nu pare deranjat de bisnita facuta de Cipiripi, probabil tot un etnic sarb din Timis.

“Toata ziua este vazut prin curte, oferind spre vanzare produse sarbesti. Nimeni din conducere nu pare deranjat de transformarea RAR Timis intr-un talcioc, in schimb, domnul director Plavosin pare mai interesat de culoarea politica a angajatilor”, ne-a dezvaluit Ovidiu Oprisa, fostul candidat al PNL la Primaria Biled, la alegerile din 2016, care a fost fortat sa demisioneze din functie pentru ca era de la alt partid.

Nu am mai suportat amenintarile, presiunile si limbajul de mahala ale directorului Plavosin, pus la conducere de PSD, dupa cum toata lumea stie. Imi spunea pe fata, “nu mai face figuri cu PNL, pentru ca, daca eu vreau, de maine nu mai lucrezi aici!”.

De parca RAR-ul este firma lui privata. Eu am incercat sa-i spun de mai multe ori ca la serviciu nu facem politica, fiecare cu partidul lui, dar n-a inteles. Am ajuns pana la comisia de disciplina de la Bucuresti, iar cei de acolo, chiar daca sunt pusi, probabil, tot de PSD, mi-au dat mie dreptate.

Asta l-a infuriat si mai tare, nu m-a lasat in pace pana nu mi-am dat demisia. Inca nu m-am decis daca sa fac o plangere la instanta pentru hartuire”, ne-a declarat Ovidiu Oprisa, fost angajat al RAR Timis.

Opinia directorului Dejan Plavosin nu am reusit sa o obtinem pana la redactarea acestui material, urmand sa o publicam imediat ce ne va fi transmisa. (Vlad Enciu)

One thought on “BISNITA la RAR Timis! Un vanzator ambulant este tolerat in curtea reprezentantei pentru a face comert “la negru” cu dulciuri aduse din Serbia

Leave a Reply