Declaratie soc a candidatului la presedintie, Mircea Diaconu. “Tinta mea nu este sa ajung presedinte!”, spune candidatul ALDE si Pro Romania

Mircea Diaconu, candidatul la presedintie sprijinit de Pro Romania si ALDE, a socat electoratul printr-o declaratie publica facuta, joi, la Botosani. Actorul a dezvaluit ca telul sau nu este sa ajunga presedintele Romaniei, ci sa ofere electoratului sansa de a cunoaste un alt mod de abordare a politicii, informeaza Agerpres.


„Tinta mea este nu sa ajung presedinte. Tinta mea e sa ma fac inteles, sa ma exprim cat pot de bine si de clar pe temele astea care poate intra in mintea oamenilor si altadata o sa aleaga altfel, o sa gandeasca altceva, sa astepte altceva de la oamenii politici. O consecinta a puterii mele de convingere poate fi sa ajung eu presedinte, dar nu e o tinta in sine”, a afirmat Diaconu.

In alocutiunea sa, fostul actor a acuzat influenta serviciilor secrete de-a lungul anilor asupra desemnarii sefilor de Stat ai Romaniei, si a afirmat ca nu ii este teama in aceasta privinta. In opinia sa, serviciile secrete sunt necesare dar “trebuie sa stea pe craca lor”.

Ce sa imi faca? Sa imi opreasca masina pe drum sau ce sa imi faca? Masina mea merge, rezista. Ma refer la Aro al meu, care nu se opreste niciodata. Si cand merge in trei tot merge. Dar nu e vorba despre asta. Serviciile sunt extrem de necesare, dar trebuie sa stea pe craca lor si scrie foarte clar in lege”, a adaugat Mircea Diaconu.

Reamintim ca Mircea Diaconu, actorul sprijinit de Pro Romania si parte din ALDE in cursa pentru Cotroceni, pare sa duca mai departe mesajul lui Liviu Dragnea, acesta invocand, ca mesaj al campaniei sale electorale, lupta cu statul paralel.

Daca Diaconu nu va intra in turul doi dupa ce isi va fi proliferat mesajul pe toate canalele de comunicare ce i se pun la dispozitie in campanie, voturile obtinute de el vor putea fi folosite ca moneda de schimb in negocieri de catre partidele care l-au sustinut. (Mara Ion)

One thought on “Declaratie soc a candidatului la presedintie, Mircea Diaconu. “Tinta mea nu este sa ajung presedinte!”, spune candidatul ALDE si Pro Romania

Leave a Reply