BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

EXCLUSIV. Prima infrangere pentru fratii Cumpanasu la alegerile prezidentiale. Doar 4 voturi pentru Iliuta Cumpanasu la alegerile de la IPA 2 Timis, in timp ce castigatorul a fost votat de 386 de politisti de frontiera

Revenim cu informatii de ultima ora de la alegerile organizate, astazi, la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Timisoara, pentru functia de presedinte al Asociatiei Internationale a Politistilor (IPA), Regiunea 2 Timis.

Comisarul sef Ilie Cumpanasu, inspector sef adjunct al ITPF Timisoara, fratele prezidentiabilului Alexandru Cumpanasu, a inregistrat un esec major in tentativa de a fi ales in fruntea IPA 2 Timis.

In ciuda mesajelor si a convorbirilor telefonice pe Whatsapp, prin care a cerut subalternilor sa-l voteze – intr-o maniera destul de intempestiva, dupa cum s-au plans politistii de frontiera -, acesta a reusit sa adune un numar de fix 4 (patru) voturi.

Contracandidatul sau, comisarul sef Daniel Iordache (foto), fostul si viitorul presedinte al regiunii IPA 2 Timis, a fost votat de 384 de politisti de frontiera, surclasandu-l, la un scor de neprezentare, pe fratele candidatului la presedintia Romaniei.

“Cred ca asa se va intampla si la alegerile prezidentiale, cu fratele sau”, a concluzionat, ironic, unul dintre politistii de frontiera care au participat la alegerile de ITFP Timisoara.

Victoria lui Daniel Iordache este cu atat mai pretioasa, cu cat unul dintre sustinatorii sai de baza, Petru Croitoru, zis si Boxeru’ – fost sef in trupele de interventie, apoi mutat la birouri, din cauza deranjului facut in punctele de trecere a frontierei – a emigrat, peste noapte, in tabara lui Iliuta Cumpanasu… (Vlad Enciu)

3 Responses to EXCLUSIV. Prima infrangere pentru fratii Cumpanasu la alegerile prezidentiale. Doar 4 voturi pentru Iliuta Cumpanasu la alegerile de la IPA 2 Timis, in timp ce castigatorul a fost votat de 386 de politisti de frontiera

 1. Cistel says:

  Hahaha ; mascariciul de boxer ? Asta tinea tira la valutisti cu cirlea valutistul !
  Cr drac ai mai facut Petre ?

 2. Amr says:

  Intractor si petrica

 3. Gimi says:

  Cu patru voturi poate sa-si faca IPA lui ! 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *