Fuckup Nights Timisoara, editia nr. 13: totul despre greselile din spatele unor povesti de succes. Un psiholog, un barman si un scriitor vorbesc despre esecurile care “brazdeaza” drumul catre succes (P)

Fuckup Nights Timisoara pune la cale o intalnire de Halloween, in care ne propune sa dam piept cu spiritele esecurilor care ne bantuie existenta si sa le imblanzim cu mult curaj si umor.


Cei trei Fuckup Wizards ai editiei cu numarul 13, pregatiti sa isi expuna public povestile despre esec, dezamagirile traite, dar si lectiile invatate, sunt personalitati de succes, preocupate de comunitatea din care fac parte si care nu se feresc sa recunoasca faptul ca uneori au mai si gresit.

Este vorba despre psihologul Mircea Dragu, de la Centrul DMC – Psihoterapie si Educatie Complementara, barmanul profesionist Lucian Turcu – creatorul Cabinet 3 si scriitorul Tudor Cretu – directorul Bibliotecii Judetene Timis “Sorin Titel”.  

In cadrul serilor Fuckup Nights invatam ca e perfect ok sa gresim si ca nimeni nu atinge succesul fara sa treaca prin cursa obstacolelor cu esecuri.

Iar faptul ca aceste persoane de succes aleg sa si vorbeasca autentic despre experienta lor este cu atat mai inspirational si benefic.

Conceptul Fuckup Nights s-a nascut in 2012, in Ciudad de Mexico.

Astazi, evenimentele sunt organizate in peste 300 de orase din 86 de tari. La Timisoara, Fuckup Nights este organizat de Atu Advertising.

Pentru participare puteti sa va inscrieti accesand http://bit.ly/FuckupNights13, iar biletul de intrare, in valoare de 30 de lei, se plateste la fata locului.

Fuckup Nights Timisoara #vol.13 va avea loc in 31 octombrie, de la ora 19, la AMBASADA. (I.P.)

 

Leave a Reply