Un politist de la Sectia 2 Timisoara, adus la audieri in dosarul traficantilor de cocaina! Acesta a dezvaluit ca este “doar martor”

Printre cele 22 de persoane care au fost aduse la sediul DIICOT Timisoara, in urma perchezitiilor efectuate, miercuri dimineata, de politistii Antidrog de la Brigada de Combaterea Crimei Organizate, se afla si un agent de politie.


Dragan Ilin, de la Sectia 2 Timisoara, a fost ridicat si adus la audieri, insa, dupa cum a raspuns unei intrebari adresate de jurnalisti, a dezvaluit ca este doar martor in dosarul traficantilor de droguri.

Este posibil ca politistul sa fi colaborat cu procurorii, iar aducerea sa la parchet sa fie una formala, in conditiile in care, in 2016, Dragan Ilin l-a denuntat pe Nicu Mihaitoaia, politist la DIICOT Timisoara, dupa ce acesta i-a cerut 15.000 de euro mita pentru a-i rezolva o solutie favorabila intr-un dosar.

Politistul denuntator a si fost arestat preventiv, o perioada, fiind acuzat de apartenenta la o grupare care se ocupa cu falsificarea de bani si de documente de identitate. Intre timp, pe acel dosar s-a asezat praful, iar Dragan Ilin si-a continuat activitatea de politist la IPJ Timis, beneficiind de prezumtia de nevinovatie.

Nicu Mihaitoaia a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare si, actualmente, este dat in urmarire internationala, dupa ce a disparut de la domiciliu, inainte ca politistii sa puna in aplicare mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea. (V.E.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply