BREAKING NEWS! Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez     Doi barbati si o femeie au fost retinuti de politistii Sectiei 3 Timisoara, dupa ce au incercat sa fure marfuri dintr-un magazin Profi si i-a prins vanzatoarea    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii, prezentat la Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2019 (P)

Pentru al doilea an consecutiv, Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii si cea mai mare investitie in real estate din afara Capitalei, a fost prezentat in cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2019.

Evenimentul a adus in atentia specialistilor 45 de proiecte impresionante, din 15 tari.

La editia din acest an a DEVO au fost prezentate investitii importante in real estate din Romania, Austria, Slovenia, Marea Britanie, Germania, Rusia, China, Franta, Grecia, Polonia, Belgia, Turcia, Norvegia, Olanda si Elvetia, impartite in patru mari sectiuni: mixed – use, office, retail si industrial – logistic. 

Iulius Town a reprezentat studiu de caz in cadrul sectiunii „Large Scale Mixed Use Projects”, prin complexitatea, viziunea in dezvoltare, aportul adus in regenerarea urbana, impactul in comunitate si amploarea investitiei.

Astfel, au fost prezentate etape ale evolutiei proiectului, imagini relevante pentru cum arata arealul si cum a fost transformat in prezent, dar si cifre cheie privind beneficiile de ordin social si economic ale investitiei.

Ansamblul dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe reprezinta cea mai mare investitie din regiune, in valoare totala de 442 milioane de euro, care a presupus integrarea Iulius Mall Timisoara intr-un proiect major de regenerare urbana, completandu-l cu functiuni de retail, office si entertainment. Iulius Town este un pol regional de business, cu 100.000 mp de spatii office clasa A, dar si cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, de peste 120.000 mp si 450 de magazine. Totodata, s-a impus drept principala destinatie de relaxare si distractie, care ofera: parc cu multiple posibilitati de entertainment, carusel venetian, restaurante si cafenele tematice, un nou concept de cinema – VIP cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, tunel auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Forumul DEVO 2019 a reunit, la cea de-a doua editie a sa, peste 300 de investitori si dezvoltatori, constructori, arhitecti, companii de consultanta si de management, intr-o platforma de comunicare a reusitelor industriei real estate la nivel international, care construiesc comunitati si dezvolta orase. Forumul face parte din seria proiectelor internationale de comunicare şi a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION. Mai multe detalii pe: http://devo.com.ro/. (I.P.)

Copyright fotografie: BORO PR & COMMUNICATION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *