Evenimente amuzante, dovlecei transformati in personaje favorite si vanatoare de comori, de Halloween, in Iulius Town Timisoara. VEZI programul de sambata si duminica (P)

Iulius Town Timisoara a pregatit o agenda cu evenimente captivante, pentru toate varstele. Spectacol de teatru, ateliere creative, treasure hunt si targ handmade sunt propunerile care dau culoare sfarsitului de saptamana.


Iulius Town Timisoara marcheaza Halloween-ul, sambata, pe 2 noiembrie 2019, pentru ca distractia sa fie fara limite, intr-o zi de weekend.

De la ora 16, in piateta Splend`or, prichindeii sunt asteptati la „Boo-Hoo-Hoo Halloween”, un eveniment ce le propune activitati creative si amuzante.

Vor realiza dovlecei veseli, decorati sub indrumarea Biancai Potyesz, si vor fi transformati in personaje favorite, la sesiunile de facepainting. Micutii vor avea parte si de surprize Freaky Delicioase, iar pentru cei care vor sa pastreze o amintire este amenajat Spooky Photobooth.

Seara, se da startul „The Moonlight Call” in parcul Iulius Gardens, un joc real la care pot participa curiosii si curajosii. Maximum 30 de echipe de pana la cinci persoane vor porni intr-o „misiune imposibila” in cursa urbana contra cronometru, distractia si adrenalina fiind la cote maxime. 

De la ora 17.30, participantii vor primi indicii si vor trebui sa rezolve puzzle-uri si jocuri logice, imbinate cu elemente de tresure hunt si escape room. Provocarea va fi presarata cu vouchere, cadouri si multe surprize. Inscrierile se pot face pe www.exitmasters.ro/the-moonlight-call-iulius-town, pana pe 2 noiembrie, ora 12.

Duminica, distractia continua pentru cei mici. De aceasta data, sunt invitati la spectacolul de teatru de papusi „Fabuloasa aventura a lui Pim”. 

De la ora 11, la demisolul Iulius Mall, vor vedea cum personajele rele din mai multe povesti s-au unit pentru a transforma orice final intr-unul in care binele invinge. Alaturi de catelul Pim, vor avea parte de numeroase aventuri, din care vor intelege ca adevaratii eroi sunt cei care sunt corecti si fac fapte bune. In regia lui Florin Suciu si a lui Silviu Rusti, spectacolul este o productie a Magic Puppet. Voia buna va continua cu ateliere de creatie papusi si facepainting.

De vineri pana duminica, la parterul Iulius Mall se va desfasura o noua editie a Targului de Produse Naturale si Handmade. Tablouri din licheni naturali, bijuterii si accesorii realizate manual, dar si uleiuri esentiale, cosmetice naturale, ceaiuri, tincturi, articole din lavanda, lumanari parfumate, produse de apicultura si dulciuri homemade sunt doar cateva dintre propunerile care ii vor incanta pe iubitorii de frumos, dar si pe pofticiosi. (I.P.)

Leave a Reply