BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Maria Grapini apare intr-un top al gafelor, dupa ce a gresit denumirea orasului Tel Aviv. “Sunt si alte locuri de pe glob carora ar putea sa le schimbe denumirea: Losan Geles, Ciuda Demexico, Bueno Saires”

Europarlamentarul timisorean Maria Grapini apare intr-un inedit top intocmit de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, valabil pentru saptamana trecuta.

Sub titulatura “Muhaiele, martafoi & mincinosi”, topul cuprinde gafe impardonabile comise de politicieni si alte persoane publice. Asadar, Maria Grapini este plasata pe locul II in acest Top 6, dupa ce, intr-o postare publica, a gresit denumirea orasului Tel Aviv.

“<<Seara buna din Tela Viv! Am terminat munca pe ziua de azi>>. Mariagra Pini, pe facebook. Sunt si alte locuri de pe glob care si-ar putea schimba denumirea, odata ce le viziteaza doamna: Losan Geles, Ciuda Demexico, Bueno Saires. De fapt, europarlamentarul Pini a raspuns prompt directivei Dancila de a stalci in bataie limbile straine”, scrie CTP.

Pe locul I in acest top a fost plasat, de-acum, fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, care este acuzat de evaziune fiscala.

„<<Imi plac curvele, dar nu in politica>>, Eugen Teodorovici. Carevasazica, ministrul de Finante al Romaniei ne comunica faptul ca intretine raporturi sexuale cu prostituate. Astea cer bani. In Romania, prostitutia nu e legalizata. Prin urmare, ministrul de Finante Teodorovici comite evaziune fiscala in mod repetat”.

In sfarsit, pe locul III, premierul VV Dancila, care a primit de la conducerea PSD Arad o sabie de samurai si o icoana.

“Intre cele doua obiecte, amandoua simboluri ale iubirii crestine, exista o diferenta majora: cu icoana nu poti sa-ti faci harakiri”, mai spune, la modul ironic, Cristian Tudor Popescu. (Mara Ion)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *